Ah.. Jag följer väl trenden?

Jag hänger på alla andra och har nu gjort en alldeles egen blogg, ganska stolt faktiskt.
Idag sa jag upp mig från jobbet, ha ,där ni alla som trodde jag skulle fastna på östenssons hela mitt liv. Imorgon säger jag upp min lägenhet, vilket känns jobbigare än att sluta på ö-ssons faktiskt. Jag älskar verkligen min lägenhet, och vill egentligen inte bo i någon annan. Men men man får inte allt är i livet. Igår sa jag upp stallplatsen också.. Om en månad flyttar jag till norrköping, jag och Lillan ska bo och jobba på Stall Goertz! Det ska bli otroligt roligt faktiskt, väldigt spännande! Nu kommer jag förmodligen få mera tid för Lillan så jag verkligen kan ta till vara på henne. Känns lite som hon går till spillo av att sitta o rida i skogarna runt Oxelgården, no offense, men!
Jag flyttar in i en alldeles nybyggd lägenhet över ena stallet, haha hoppas jag inte hör hästarna alltför mycket där under. Och Lillan kommer få bo flott med alla de andra fina hästarna.

Igår hämtade jag en Kieffer Lech och en Bates Caprilli på Sharpman, Kieffern blev får trång för henne vid manken, och Bates tänkte jag prova imorgon! Ska bli himla spännande, var så skönt att rida i en riktig sadel igen( dressyr...) hoppsadlar i all ära, men inget går upp mot en dressyr. Tänker köpa en billig nu till henne eftersom hon till 99% kommer ändra sig mycket, hon är ju trots allt bara fem i år! Så när hon börjar bli färdig slår jag till på en Morris & Nolan, de skönaste som finns.

Idag hade vi inventering på jobbet och dagen gick faktiskt jättefort, är annars så tråkigt att inventera. Men Jonte och jag höll igång och räknade på tyska ..så vi fick tiden att gå.. Men nu är allt i våran butik inventerat, så det är skönt. Synd bara att man inte kan göra det när butiken är stängd, så man slipper alla avbrott:P
Så eftersom jag jobbade 8-19,15 vart det bara en snabbis hos Lillan, åkte hem till mamma och pappa sedan, hämtade min internetdosa så jag kunde göra mig själv pank igen genom att betala räkningarna! Spelade lite Guitar Hero också med Erik och jag måste säga att jag rockar rätt bra faktiskt!
Men nu är jag verkligen pank, hade inne transporten på service och det gick på 2750.. Jäkligt kul.Eller inte...
Men nu går den igenom besiktningen iaf när alla lampor och det är bytt.

Men nääää nu orkar jag inte skriva mera meninglösa grejer.

Tänker på dig.....................

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0