Paris Hilton



Läs om du vill, annars skit´it

Hon har INTE opererat sig, hon har bara skaffat ny BH, amen gött tjejen vart köper vi denna magiska BH?


BTW, mor och far är i Italien så jag passar på att låna deras hur eftersom målaren gör fint hos oss, jaja, nu till saken, pappa hade tävlat om en resa till helsingfors, och de ringde förrut och sa att han vann. Gubbjävel till att ha tur alltså.

Tråkigt humör..

Idag känns det verkligen sådär.. Kunde inte gå till jobbet pga min jävla mage rent ut sagt, men det börjar bli bättre nu, så jag kan jobba imorgon hoppas jag. Jag klarade att jobba igår men det var ganska jobbigt tyvärr.
 Igårkväll hade vi en liten stallträff och Jenny bjöd på en underbar tårta som tack för hjälp med målning, jag har väl inte varit överdrivet verksam i målningen förutom i söndagskväll när jag och Erika satte igång och målade våran sadelkammare. Jag har nog aldrig sett en så bra målad sadelkammare, EVER.
Myspys med fika i vilket fall i Jennys trädgård, och vi prickade verkligen in rätt dag eftersom det var sommar igår och ösregn idag.. Efter fikat passade jag och Erika på att ta oss en låååång skritttur i sommarkvällen med vinden som ven genom håret... Eller ja ni fattar det var trevligt.

Fick en big suprise hemma på kvällen, Fredde hade köpt så himla bra utemöbler till oss. Perfekta, synd bara att det är vinter snart, men vaddå har vi uteplats ska vi minnsan använda den, oavsett väder.

Välkomma på inflyttings/födelsedagsfika på uteplatsen 18 november.

En ursäkt...

Lilla gumman Du har fått det om bakfoten! "alla hatade honom"?! skojar du?! 80% av dem tillfrågade tyckte att han gjorde rätt! 15% tyckte att han gjorde både rätt och fel 5% tyckte att han gjorde fel!!! Så var kommer din fakta ifrån?!

En väldigt trevlig och fint formulerad kommentar angående Ara Abrahamian som jag skrev om häromdagen.
Jag gillar det där "Lilla gumman" i början, det är verkligen omtänksamt av en främmande människa att skriva lilla gumman till mig, jag blir rörd, mycket rörd.

Jag skäms oerhört att jag skrev att alla hatade honom, det var dumt av mig när jag egentligen menade att många blev upprörda av det han gjorde,i alla fall de jag har pratat med om detta, bland, vänner, på jobbet osv. Tyvärr kanske de inte var med i din undersökning och gjorde sin röst hörd i frågan.


Du är modig som är anonym iallafall, i like it. Det finns inget värre än folk som står för sina åsikter tycker jag, uack!


Blondinbella och StinaLee

Blondinbella sågade ju Stinalee för ett tag sedan i sin blogg, men är inte det här de båda tillsammans?
Eller ser jag fel, Blondinbella är det ju helt klart, men är det StinaLee?


"HEEEEEEJ BLOGGEN!"

Efterfest? NOOOO WAY!


Fick ett sms från Jonte precis...

"Snackade med Böna förrut!Efterfest hos er!;)"



Det han fick i svar blev...

"Va? Kommer inte på fråga!"


Jag är en riktig bitterfitta idag.

Stackars Sara

Igår på morgonen började jag få ont i magen, men som denna hypokondriker jag trots allt är så tänkte jag att det är nog bara stress som vanligt... Det gick inte över och jag hade ont mest hela dagen till och från. I natt blev det inte heller bättre,jag vaknade t.o.m för att jag hade sån ont i magen, Det högg som knivar typ, inte jätteskönt direkt.
Imorse var det inte heller bättre, och under förmiddagen och dagen hade jag så ont att jag enbart kunde ligga ne ri soffan. Stå, gå eller sitta var inget alternativ, inte heller att röja bland alla banankartonger som var min plan för lördagen.

Så det fick bli ett besök på sjukhuset, efter lite kläm på magen, blodprov,gravtest,kissprov...osv så blev jag skickad till kirurgen då de misstänkte blindtarmen eller något med gallan, väl där blev det mer blodprov,blodtryckskoll m.m.
En doktor stoppade och upp ett finger i rumpan på mig.. Jag trodde han skojade när han sa det, men nejdå det var sant..  Inget vidare mysigt men vad gör man inte för att får reda på att jag förmodligen har en blödning i magen förmodligen tillsammans med ägglossning, som inte är farligt men gör himla ont.
Jag missade nämligen p-pillrena 2 kvällar den här veckan och då trodde kroppen att det var mensdags och satte igång med mensen.. Då fick jag förmodligen en blödning i magen... Tur att det inte var något allvarligt iallafall.
Nu äter jag Ipren och mår faktiskt bättre i magen. Har kunnat äta lite kinamat nu på kvällen och mår okej...

Ara Abrahamian

Han fick rätt, alla hatade honom för hur han betedde sig på prisutdelningen, och visst, jag kan också tycka att om han ändå inte ville ha bronset så kunde han struntat i att gå till prisutdelningen överhuvudtaget, men gjort är gjort.
Han fick inte tillbaka sin medalj, men bryr sig heller inte om det, han fick rätt och nu ska reglerna ändras så det blir mer fairplay, och att man inte ska kunna "dömas bort" sådär.
Roligt för Ara som förresten har haft ett minst sagt innehållsrikt liv, han var på nyhetsmorgon imorse och jag kund einte låta bli att titta, jag var ju typ fängslad i soffan, bokstavligt talat då jag inte kunde ta mig någonstans pga magsmärta.



Gå in och läs om honom förresten,stackars pöjk;)

Okej jag är tillbaka?

Nej jag har inte dött, men jag har flyttat, och det har varit jätterörigt i en vecka nu, vi har inte orkat flytta dator och så än, och bredbandet flyttas inte över förrens om ytterligare en vecka.

Lägenheten är iallafall superfin och vi kommer nog trivas hur bra som helst där.
Jag har nog även skaffat mig ett nytt jobb, men vill inte säga för mycket innan jag har skrivit på något papper så jag säger bara att det blir något nytt inom en vääääldigt snar framtid.


Bla bla bla massa oviktigt, men nu måste jag läsa lite bloggar, jag har inte hängt med ju på en hel vecka, så jag behöver en uppdatering hos gänget.


Återkommer snart med vad jag har gjort idag, vilket innehåller en del underliga saker, typ fingrar i rumpan och sånt där man brukar göra på lördagenskvällen....

God Morgon

Sitter med morgonthet och kolalr igenom alla bloggar.. Hasr verkligen inte tid med detta, varken att skriva eller sitta här.
Jag ska till min skitunge i småland och hämnta mina sängar. För ikväll ska de in i vår nya lägenhet.

Jobbar i baren på Harrys sen ikväll, ses vi där?









Vad har ni för er idag?

hahaha

Jag är värsta seg. jag fattar ingenting. Jag är typ.. BLÅST.
Hahahaha jag uppdaterar senare, babes.




Dagens Låt:
U2-I still havent found what im looking for




Störtskön, precis som jag.

Sängar

Vi behöver en ny sänggavel, eftersom jag ska hämta hem min dubbelsäng från min syster i småland nu när vi ska flytta ihop... Just nu ligger vid och tränga si en liten 120-säng, är ju inte jättemycket plats med tanke på att jag är drygt 170cm och Fredde är 187cm, så det blir inte mycket plats över ska ni veta. Iallafall. Här är lite sängar jag tittat på, alla från IKEA, man får ju så mycket för pengarna där, underbart!




Den sista är ju bara för cool eller vad tycker ni?

Oväntat besök

Okej, ni kan dra er tillbaka från skallgångskedjorna för min man är upphittad. Han målar cirklar på Markus väggar och jag kan ju tänka mig hur det kommer se ut, inte som du tänkt dig riktigt va Markus? Lite rätt åt dig eftersom du snor min man, men jag vill nog trots allt att du ska ha fina väggar. Lider med dig.

Han ringde nämligen förrut, FreddanJ alltså, och han fick mig att få dåligt samvete för att jag städar så dåligt, så jag drog fram hans dammsugare från stenåldern, den är så dåligt att den nästan fick mig att gråta, alltså den suger inte upp dammet utan den bara drar omkring det. Guuud vad jag längtar efter min egna dammsugare som är i mamma och pappas garage, skulle jag tro!
Jaja, skitsamma,den är dålig, men när jag står och kämpar med den kommer JenniferD och knackar på köksfönstrt, hon är en riktig vän hon, för hon trodde jag var död, min mobil har nämligen inte fungerat idag, så hon kom förbi och kolald eom jag levde, vilket jag gjrod ei allra högsta grad med helvetesmaskinen (minns ni Madicken?) i handen, eftersom hon kom förbi kunde jag inte städa klart, sorry älskling;)


Nu har jag precis mosat i mig det här...



Sallad med kassler,fetaost,oliver,avokado,ÄRTOR och paprika.
Orkade givetvis inte äta allt, utan knappt halva tallriken, men that´s me.


AnnaB ringde när jag lagade salladen, och frågade om vi ville ha badkaret inburit, jag sa nej faktiskt för det är skönare och mer lättstädat med dusch, för hur många ggr om året badar man liksom? Jag har inte ro att ligga still iallafall.
Hon sa även att vi fick ta nycklarna på fredag redan och vi behöver inte betala henne något för de veckorna, amen tjena vad snälla de är stockholmarna. WELIKE.<3



Borttappad man

Hjälp!Jag har tappat bort min man. jag släppte iväg honom med Markus för att måla i hans nya lägenhet, men nu är han borta.. Det känns riktigt tungt faktiskt, för jag är hungrig också, och jag gillar inte när min man försvinner till middagstid, hur tror han då att jag ska kunna få i mig någon näring? Han tjatar om att jag måste äta men sedan när jag vill äta, jo då han har försvunnit så jag inte kan få någon mat. Fan vad jobbigt det känns, det här är sista gången jag låter honom försvinna.

Kan man chipmärka människor med något slags GPS-chip? Det måste ju vara smidigare än koppel känner jag, jobbigt att ha med han i köket på jobbet liksom, han skulle ju vara ivägen där...Det måste ju finnas bättre grejer än så...
usch det känns som et mardröm att jag har tappat bort honom.. Har ni sett honom så ring mig.
Nej fan min mobil funkar ju inte, vad är Telias problem idag liksom? Men ser ni honom, kör hem honom. Snarast, jag svälter.


På den tiden innan Fredde försvann då han faktiskt tog sitt ansvar och lagade mat åt mig...


Vårat nya yrke?

Är bloggandet det nya yrket för unga? Är detta sättet dom ska tjäna sina pengar på?
Jag gör det inte, du gör det säkert inte heller, men flera tjänar till sitt levebröd genom att blogga.
Jag kan inte låta bli att tänka om det är rätt, eller fel? Visst, det låter ju hur skönt som helst att tjäna sina pengar så, men jag blir ganska avundsjuk eftersom det känns som ganska lättförtjänta pengar jämfört med hur andra lever.
Visst, det kommer alltid finnas yrken där pengarna kommer in lätt på kontot, eller är bloggandet ett tufft jobb som är värt varenda krona? Jag tror nämligen inte det tyvärr..

Jag kan ju bara relatera till mig själv som sliter hårt, för nästan inga pengar alls.
Jag jobbar som kock på en restaurang, jag jobbar MINST heltid där och jobbar även extra när jag får möjlighet och när det passar på en annan restaurang. Nu är det inte mest synd om mig för de finns dom som inte har tak över huvudet, men just idag jämför jag med mig själv, och det har jag rätt till.
Jag kan inte lägga undan pengar knappt för de går åt, och jag lever INTE som en kung.. Visst jag har häst och hon kostar litegrann, men det är ju ett val jag själv har gjort.
Men som exempel Blondinbella som shoppar för 15 000 kr i månaden, det är vad jag får ut kanske för heltid på min restaurang, och jag tror knappst hon sliter som jag gör. Jag ska inte döma när jag inte vet, men detta är vad jag tror.

Men det jag undrar är om framtiden ser ut så att man skaffar sig inte ett riktigt jobb utan man skaffar en blogg och tjänar saftigt med pengar, lyxigt isådanafall. Skriva lite om olika hudkrämer och vad du har ätit till lunch och POFF 50 lax på kontot.
Usch världen är grym.

...Och ja det är klart jag är avis? Hur kan man låta bli.....



Så jävla surt...

Jag har gjort TVÅ videoinlägg idag för jag har haft så tråkigt, men så missade jag att ta med installationscd:n till Fredde så jag kan inte lägga upp dom från mobilen.. Suck pust stön vilket jobbigt liv man kan ha.

Jag får göra nya imorgon? Men de vart ju så hiiiiimla bra!;)



Jag hatar att vara blödig.

Okej, vi har nu sett klart på The Guardian och det var så himla bra, men jag har suttit och tjutit som en stucken gris nu på slutet, det spelar ingen roll om det är en hundvalp på tv, eller om någon dör, eller om någon gifter sig. Jag tjuter hejdlöst i vilket fall.
När min syster gifte sig satt jag typ och hulkade så hela kyrkan kollade på mig, när jag avlivade min förra häst tjöt jag helt hysteriskt när han föll ihop,kollar jag på sånahär  "rädda djur" program tjuter jag helt galet bara för det är så söta kissekatter.
Var det inte så att detta har pågått i hela mitt liv så kunde man ju tro att jag var gravid? Då håller man ju på sådär, men jag gör det iallafall.
Det är sällan jag ser en film utan att tjuta, det blir bara så pinsamt när man går på bio och jag bölar, därför ser jag endast rysare eller komedier på bio, men på komedier brukar jag lyckas gråta " bara för att någon är så sööööt".

Är det något jag kan så är det att gråta.PUNKT.


Men nu ska jag sova. Trots att jag är ledsen, men jag behöver bara kolla på den här bilden så blir jag på bra humör.
När Fredde är misstänkt lugn och tyst och man inte märker av honom, då är det dags att leta efter honom.
Jag hittade honom i sovrummet, där han tränade. I smyg.
Jag lyckades få en bild på honom,ganska sött eller hur?


Jag vill bara gå ut med en varning...

...som min kära mor sa när hon fick synd på det;
"Hörrödu man ska nog inte använda den när man är onykter....?"

Jag kan inte annat än att hålla med....


...och det ser riktigt BLEKT ut på bild...


Locka inte håret när du druckit Saras drinkar...Eller någon corona... Eller en drink till......
Locka håret INNAN.



Seg-Sara

Jag har inte kommit iväg än, och tur är väl det för det är ljust ute, folk kan ju faktiskt se mig, och jag är inte snygg när jag är ute och springer, jag ska nog köpa lite flashiga träningskläder istället för att rota fram det äldsta jag har i klädväg.

This is how i look today...



Tillsammans med kontraktet fick vi även en liten bok om väldigt viktiga saker, typ HUR man flyttar,liksom hur du flyttar möblerna. SMART, hur glada blev inte vi då?



Vill du komma åt den här underbara boken som ger dig å mycket viktig information här i livet, så kontaka mig.

Måndag

Ny vecka, nya möjligehter.
Jag har jobbat som vanligt, och sedan vart hos mamma och pappa och käkat kycklingsallad,
jag brukar åka dit och visa mig ibland bara för att de blir så glad då...;)


Nu ska jag ut och springa lite, jag orkar typ bara 20 minuter, men det är bättre än inget.





Idag fick vi vårat hyreskontrakt från Lövgrens... Jo men visst snart är vi sambos på riktigt.
Jag gillar´t.

Sunday bloody sunday

Eeeehm... efter att idag avverkat TRE filmer i soffan så kändes det vid 18,00 tiden ganska skönt att ta en sväng till stallet.
Kollade bl.a på Hundtricket idag, den är så jävla skön. Jag älskar Alexander Skarsgård, han är störtskön.

"Vart är Simon?"
"Han kommer inte..."
"VA?!!!!"
"Nä, han kudne inte, han skulle göra nåt med Mia"
"Amen... Vi spelar ju alltid boule på onsdagar!!"
"Men han är ju kär, låt honom va.."
"Hopp.. Ah glöm att jag tänker spela boule med honom sen.."


Jag och Fredde fick förresten vår underbara lägenhet, och det ska bli grymt roligt! Vi flyttar in redan 1:a september, och hoppas det blir en varm höst så vi hinner grilla på våran uteplats. Avis?

Oj oj oj

Alltså gårdagen var riktigt rolig.

Fredde är ibland som ett litet barn... Såhär ville han gå på fest igår:



Men det vart istället tema busschaufför, han ser ju exakt ut som en, ser ni?


Trött, inte en bra början

Jag kom hem från jobbet nyss, och jag är TRÖTT. Riktigt trött, nästan medvetslös. Och hungrig, väldigt hungrig, typ så magen gör ont.
Och jag har hört att jag är en dramaqueen, men det kan ju inte stämma?


Ikväll ska vi på Black And White-festen såklart som typ resten av Motala. Blir nog mycket folk, sista siffran jag hörde var att 300 skulle komma...? Det stämmer nog.. Eller vem vet? Inte jag. Jag är bara trött.

Ni kan nog inte förstå hur gott det ska bli att dricka vin ikväll, jag har inte druckit vin på massor veckor.
Jag är supen på´t ni.

It´s Friday Im In Love

Kom nyss hem från jobbet, nu ska jag och JenniferD gå en sväng, och det blir en sväng till staden.
Jag behöver ett par vita leggings iaf till Black and white-festen imorgon, sen blir det nog den lilla svarta till den tror jag.
Om jag inte bara råkar hitta något annat svart eller vitt att ha på mig, det bästa vore ju det sista för det är roligast såklar,t men jag bara orkar inte springa runt och leta... Jobbigt.


God natt

Jaha dags och natta tror jag.

Har varit duktig ikväll, efter min joggingtur (som höll på att ta livet av mig) bjussade mamma på en entrecote + sallad, mycket gott. Sedan åkte jag hem till Fredde och hann bara ta en dusch inna Sara och Algot kom förbi och vi gick en promenad på drygt 1,5 timma, visst vi stannde på vätternpromenaden och satt och pratade lite. Mysigt!
Sedan hann jag bara hem och sätta mig här igen inna JenniferD släpade med mig på en till promenad.
Så det vart en bra nattligt promenix i ounderbarrrrra motala. Vi är supernyttiga och har rätt intsällning till träning känner jag.

Nu är jag rätt mör, och ska faktiskt lägga  mig och sova tänkte jag.
Fedrik har leksällskap i form av Marcus och Tom, de ser på någon töntig amerikanskfotboll film, men de verkar roade, jag inte lika så jag nattar mig själv.


Hoppas vi får besked om lägenheten imorgon, och jag hoppas att det blir så att vi får den.
Annars vill jag inte ha någon lägenhet, det är den eller ingen känner jag.
Då surar jag ihop och flyttar aldrig mer i mitt liv... Kanske.. Eller inte.

Nattinatt

Vill ni ha gratis smink?

Jag vill!

Vill ni också, så klicka här:

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=9277 





Suck pust men jag måste..

.. jag bara måste motionera just nu.Annars kanske jag trillar ihop och vad vet jag...
Nä men jag borde springa, jag SKA springa nu.

Ha inte dåligt samvete ni pizza-ätare bara för att jag är ute och joggar, njut av er goda flötiga pizza, medans jag blir slank och fin.


Hörs senare!

15 000 på nöje varje månad



Blondinbella spenderar alltså 15 000:- på nöje varje månad, och hon lägger undan mer än det varje månad.
Hm... Snacka om att vi lever i olika världar.
Skulle jag spendera 15 000:- på nöjen en månad skulle jag inte ha råd med NÅGONTING mer den månaden, jo möjligtvis stallhyran också men sen skulle det bli knapert att göra något mer. Herregud...


Sedan tycker jag hon verkar ganska falsk...
"Jag dricker inte så mycket!" Säger hon som en anledning till att hon är en bra förebild, men jag tycker ändå det är jävligt ofta hon lägger ut bilder på bloggen med ett glas vin/drink i handen? Är det bara jag som upplever det?


Och VARFÖR VARFÖR VARFÖR måste du försöka verka vara så vuxen, snälla lilla gumman du komemr bli gammal,rynkig och gammal du också... VAR UNG när du kan, passa på att vara lite barnsligt och bara va....

Nu låter jag som en gammal tant men alltså jag tycker det är synd när folk slösar bort sin barndom på att försöka vara vuxna hela tiden.
Jag kommer aldrig bli vuxen och jag gillar´t.


Otur som vanligt..

Ett par som bor hos Lövgrens ( som har "våran" lägenhet) ska separera och de har då förtur om de vill ha "våran" lägenhet, men han på Lövgrens sa att vi ligger bra till eftersom vi kan ta lägenheten med detsamma, så fort den blir tom.
Så vi får hoppas alltså, de ska höra av sig så fort de vet något.
Jobbigt att vänta ju, jag är som ett litet barn, jag vill veta direkt..
Varför gud, ska folk separera, håll ut för våran skull dumma människor.


Vad har hänt annars idag? Inget speciellt konstigt, jag har jobbat och slitit, är lite jobbigt bara för jag verkar vara allergisk mot något i köket eller flera saker kanske, vem vet men jag får utslag på armarna som kliar och idag svullnade min underläpp, synd att den inte gjorde det samma dag som överläppen för då had ejag fan inte sett klok ut, det gör man ju knappt ändå men det här hade inte underlättat.

Ja just det, Fredde upptäckte att den blev ett brännmärke i soffan igår, det måste blivit när vi rökte vattenpipa inne, det flög säkert en kolbit i soffan, alltså hålet är ganska stort, det blir inte billigt för Sara att försöka få tag i ett nytt överdrag till dynan kanske... Shit pomfrit. Inte bra gjort. Hädan efter bara vattenpipa utomhus, kommer ihåg det,Dahlberg!;)




Shoppat

Är glad för jag och  JenniferD har shoppat idag, höstkläder har jag köpt i offwhite,beige,senaps(?)gul och marinblå.
Himla bra och jag är himla nöjd.Så himla tur att jag hittade lite himla bra höstkläder.
Bilderna råkade jag trolla bort, bra gjort. Få se om jag orkar ta nya, eller ja det måste jag ju. I trappan då såklart.


Lägenheten var precis så  fin som jag mindes den. Så imorgon blir det bestämt om den blir vår eller inte.
Uteplatsen tänkte jag inte på när jag var där sist så den kikade vi på idag och den var perfekt.
Vi håller korvtummarna.
Vi blir ju grannar med Jonte med, finemang.

Klockan 20,00 ska Lillan få en ny sko. Hoppas hon är någorlunda snäll nu när det är en ny hovis.






Happier

Jag är gladare nu för jag och F ska kolla på Annas lägenhet idag.
Den är fin har jag för mig, en tvåa på markplan med UTEPLATS?
Avundsjuka? Trodde väl det....

Inga släng dig i väggen, vi vill inte bo hos dig.



God Morgon

Imorse hade jag ingen lust att gå upp alls,samtidigt som det är jobbigt att ligga kvar också. Speciellt när man alltid är så hungrig som jag på morgonen och kan gå direkt från sängen och smälla i sig vadsomhelst som finns att äta, livsfarligt om man går på diet. En pizza skulle slinka ner på två röda. Ingen höjdare för en proffsbantare.

Jag försöker få tag i en hovslagare, det är svårt, min har ju semester t.ex, så jag får ta vad jag hittar känns det som, försöker få tag i Jennys Björn. Han svarar inte såklart.



Jag funderar på om jag ska börja läsa på komux, betygen behöver ju förstärkas i vilket fall om jag vill ha lite valmöjligheter vad gäller framtiden, så det kanske vore något.
Jag ska fundera på det tror jag bestämt.




Har ni fått nog?

Klart ni inte har.... Här är förresten dagens outfit.
Det är så mysigt och gulligt att fota i trappen.
Vad tycker ni?



Ooooops jag glömde mina gladiatorsandaler..Attans.

Jag älskar mig blogg

Åhhh jag bara äääälskar min blogg. Jag ska nog gifta mig med den när jag blir stor.
Det bästa med att blogga är att man blir känd, och typ får vara med i ASCOOLA radioprogram och bra tv-serier på typ kanal 6, och den kanalen är ju typ bra, skitbra.

Nu kommer mina egopics,för näst efter bloggen så gillar jag mig själv mest.





Fikelifika

Har fikat med JenniferD. Hon är ju proffsfotograf så vi lyckades även fota finfina bilder i motalacity.
De kommer så snart hon har skickat dom till mig.

Är man fetto äter man mycket glass.
Här äkta italiensk, melike.




















Såhär slutade kvällen.. Hur fan gick det till.....?






Efter ett tag förflyttade vi oss till balkongen,och nu luktar det finfint av vattenpipa i lägenheten.. Uhhh...








Åt helvete.

Hästen har tappat en sko inatt.
Sara kan alltså inte åka med henne imorgon till vetrinären heller.
HELVETE.
Nu har jag väntat sedan april för att få reda på vad det är för fel på henne.
Men sist jag skulle åka hade hon ett sår på benet på morgonen och var helt svullen, alltså svårt att gör aen hältutredning då.
Nu den här gången tappar hon en sko, och hon var helt nyskodd. Jag blir GALEN!

Ibland har man bara lust att ge upp, alla motgångar på en gång,gaaaaah jag orkar inte mer skit nu,
ge mig något bra?

Det är bloggkrig?

Mest skit runtomkring verkar StinaLee få, inte konstigt heller för hon verkar ju så himla tråkig, opersonlig.
Men framför allt verkar hon inte ha en åsikt om någonting, hon verkar vara en såndär som bara hänger på, som bara är med och aldrig tycker något. Jag vet inget om det här, men det är vad jag TROR.  Personer som aldrig tycker något är inte speciellt intressanta, jag vill höra åsikter om saker och ting och det är ju det som är roligt att läsa.
Inte en person som visar 10 bilder på sina hundar i olika vinklar varje dag och that´s it. Mer hände inte i livet.
 Tragiskt eller magiskt?
Visst alla kan inte leva lyxliv på Nisses lilla yacht som Blondinbella men lite roligare än lilla Kenza som bara sitter och längtar till sin grek-DJ på Kreta kanske man kan ha i livet? Och tänka sig att det var svenska tjejer som hade raggat på lille greken, hur kan man göra så?! Det är ju skandal,ragga på Kenzas pojkvän, fy vilka tjejer alltså.


Jag tror jag måste sluta följa andras liv via internet, är bloggandet verkligen hälsosamt?



Varför återkommer man till en blogg dagligen? Vad tycker ni?


Jag gillar som sagt åsikter och att bli lite provocerad, det gillar jag. Tråkbloggar går.. ehm... eh FETBORT!
Hatar bildbomber på hundar,katter,bebisar men annars går det mesta bra.
Jag menar vi gillar ju bara att titta på bilder på våra egna hundar,våra egna katter och våra egna beisar, vem fan vill sitta och glo på 400 bilder på någon annans hundjävel? Inte jag iallafall, den ser ju likadan ut på alla bilder..


Människa med bebisröst:
"Men kolla på den häj  bilden´rå, visst äj  han söööööt,min lilla pussinusspuss vovvsing,ååååh han är schhå gullig ju"

Suck!

Ge mig era tankar om bloggandet!

/Fettot

Maskinen




Maskinen-Segertåget


De är underbara

Min pappa är så snäll.

Jag har fått en egen bil, som pappa lovar att byta däck och olja på. Han är så himla snäll, och han vet ju att jag hatar att åka buss. Tur man har en sådan pappis...


Skitväder då

Jag är så trött. Hade tänkt att jobba till 17,00 men jag bara orkade inte, var så himla trött. Så jag åkte hem istället, mycket skönare. Har ju knappt sovit på flera dagar, haft massor att göra och det har blivit sena kvällar och långa dagar på jobbet.
Så idag ska jag inte göra ett skit, hade tänkt att rida lite såklart, men det regnar för mycket för min smak!
Imorgon blir en tuff dag på restaurangen också så det är bäst att vara utvilad.



Fredde jobbar ju bara till 19,15 idag också så man kanske kan hinna träffa honom lite, det vore himla trevligt, eftersom vi nuförtide bara sover ihop, alltså vi säger bara godnatt till varandra typ. Eftersom han jobbet 20 timmar om dygnet typ  så är han rätt trött, och jag är också alltid trött när jag kommer hem. Men idag har vi flera timmar tillsammans. Mysigt.

Slå undan fötterna...

Tjejer är bra på det, experter vill jag kalla det.
Vi gör allt för att få tjejer i våran omgivning att må dåligt, mig själv är det ända som räknas.
Tjejer är falska, tjejer snackar skit, tjejer är totalt dumma i huvudet.
Visst jag är lite upprörd när jag skriver det här men jag blir bara så förbannad. Varför kan vi inte stötta varandra?
Varför kan vi inte acceptera folks olikheter och respektera att folk är olika.
Vem är perfekt egentligen? INGEN!
Ingen vågar stå upp för vad de tycker, inte på riktigt. Vi älskar att vara elaka. Vi älskar att göra narrt av andra. Vi älskar att säga elaka saker och att ge elaka blickar. Vi bara älskar att knäcka en annan tjej.
Håller killar på så? NEJ!

Vi tror att vi själva är så jävla snygga och perfekta. Har en tjej bra självfötroende, ja då ska hon sågas rejält, ingen ska få vara nöjd emd sig själv, vare sig det handlar om ett betyg i skolan eller sitt utseende.
Vi bara jämför med varandra och vi mår skit av det.

Jag är trött på människor. Jag är inte perfekt. Jag är likadan.
Jag snackar skit, jag är falsk mot andra. Jag vill inte att någon ska vara bättre än mig och jag ljuger om det behövs för att rädda mig själv. Jag gör allt detta men är inte stolt över det. Jag skulle göra vadsomhelst för att vara så pass nöjd med mig själv och mitt liv att jag kunde PÅ RIKTIGT glädjas åt någon annan. Nu känner jag bara avund. Varför hon och inte jag?
Och när man är näääära att må så bra att man känner sig lycklig. Då kommer en jävla idiot och slår undan fötterna på en.

God natt allihopa nu ska jag sova



Hoppas sängen håller bara? Tänk om den brakar ihop bara för att jag är så fet?

Skor och glasögon..

Någon frågade om mina sandaler, de är köpa på min sko, det är av märket Oscaria, äkta skinn var det nog. Supersköna och kostade typ 400:- tror jag.
De blå glasögonen jag har på bla bilden på headern lånade jag bara på festen den kvällen,men jag har sett flera som har dom och de är hemklickade från nätet, vet inte vart tyvärr!
Men de är häftiga! Eller hur?

Vad är det för fel på folk?

Varför kalla mig tjock? Jag bara undrar efter som jag varken är tjock,fet eller överviktig!
Jag förstår mig inte på folk överhuvudtaget att man skriver sådana, dessutom anonyma kommentarer?
Så fegt.


Jag är mållös. Helt jävla mållös.
Jag blir ledsen över att sveriges ungdomar är ju så grymt jävla elaka mot varandra och hur folk orkar?







Det här är alltså ett fetto?

Och det här är en normalviktig då eller?


Ni är fan helt otroliga.....

Varför är jag så sen?

Varför går klockan så fort?
Jag har så bråttom nu, måste handla kyckling och grejer till sallad och så åka räserfart till Sanna.


Myskläder idag. Jag tror jag ska köpa med glass också?












Läppen ger sig inte ni, den är fortfarande big.






Blixten checkar ut, goo bye.

Heja Botox?

Mina läppar är CP. Jag har fått en allergisk reaktion, kul!



Syns knappt på bilden men överläppen är ala Olinda :O



Den här söta fick jag av Limpan igår!



Harrys-nallar till alla barnen.. och till mig såklart!

När jag kom hem från harrys inatt...

...snubblade jag nästan över dessa...


Blåst brud?

Hmmm.....



"Jag skulle vilja tänja min hjärna!"


Vad säger man?
Nä, jag åker nog och jobbar nu!

Dagens Outfit

Såhär ser jag ut när jag ska åka till Harrys och slita i köket en held dag och kväll.


Hahahaha



Nej nej jag vann inte, trots att man flaska är tom,
Markus hade redan hunnit ta min OCH sin
innan de andra hade druckit upp sin första. 4 sekunder, bra jobbat grabben!

Sex And The City

Jag har aldrig sett det, jag har aldrig fattat grejen, de korta bitar av olika avsnitt jag har sett så har jag inte fattat det roliga..
Men sen såg jag filmen, och det var ju hur bra som helst.. Varför har inget sagt det till mig?
Att de är typ hur sköna som helst och det är värsta mysiga serien. Så nu är jag fast eller vad man ska kalla det.
Så jag bestämde mig att se allt från början. Så jag har de senaste dagarna plöjt igenom säsong 1. Det är så bra, men de har fula kläder, riktigt fula kläder. Ganska fula frisyrer också, speciellt Miranda.
Jag blir lite sur när Carrie har sitt stora hår bara hänger framför ögonen också, det är finare när hon sätter upp det, eller iallafall sätter upp det översta så det inte hänger i ögonen.



Iallafall så känner jag mig lite beroende  och vill gärna se säsong 2 nu med detsamma,men det är lite svårt eftersom jag inte har den, än.

BYTHEWAY, när slutar Carrie röka? Det gjorde hon inte i filmen...

RSS 2.0