Bad day

Idag känner jag mig helt seg och trött. Vet inte varför, men vissa dagar går så segt. Man är liksom lite i en bubbla, och orkar inte ta tag i något. Känns som att jag gör allt i slow motion.

Vi gjorde ett grupparbete i skolan på förmiddagen, det känns väl sådär, ingen hade väl direkt någon koll på det vi skulle diskutera, men det får gå som det går imorgon. Efteråt åkte jag och Joanna till gymmet. Jag körde rygg och mage, men det var lika tråkigt där, haha jag var inte alls motiverad.
Nu är jag arg för att internet är så jävla segt att det inte ens går att kolla på program, jag vill se extraavsnittet av Ensam mamma söker och så vill jag se förra veckans Ung och bortskämd. Men neeeej, det bara buffrar. Bufferibuff! ( älskar han i den reklamen)

Vid 18 ska jag följa med Lovisa på någon grej på Hammarö, något med Aloe Vera-produkter.  Så jag måste piggna till och bli lite gladare. Vårat smink har kommit från ELF, så det ska jag hämta när jag går bort till Lovisa.


Näää, nu ska jag slita mig från datorn, och diska istället. JIPPI!

Jag tror på dig



Jennifer, YOU can do it!

Första advent










Köpte upp en klocka igår som ska upp i köket. Det är riktigt mysigt i köket nu, jag vill sitta där hela kvällen och bara mysa. Men den känslan går inte fånga på bild, så ni får tänka er det själv;)


Renovering

God förmiddag! Jag har inte bloggat i helgen för mina föräldrar har ju varit här, så jag har hellre umgåtts med dom, sorry! Igår var runt lite överallt, gengåvan,inne i stan en sväng och gick och tittade. På kvällen lagade jag lite mat och vi drack lite rödvin. Jättemysigt. Nu har de nyss åkt hem till mo-town så jag ska sätta igång att måla jag, igår hittade jag ett jättefint soffbord (Ä N T L I G E N). Det är riktigt snyggt som det är, men jag målar det nog vitt iallafall? MUMS!







(P.S Emmzy! Man behöver inte ha ljudet på när Olle sjunger, för det är liksom inte det som vi gillar;) D.S)


Mensvärk

Har stans skönaste mensvärk, härligt! Jag sitter och väntar på att värktabletterna ska börja göra nytta. Vi väntar på mamma och pappa. Hoppas de inte har kört i diket bara, vi vet inte vad vi ska göra idag,än. Men något roligt ska vi nog hitta på.

Gött att Linnea åkte ur Idol igår, jag tycker hon bara är konstig. Fattar inte hypen kring henne, men som jag brukar säga, smaken är ju som baken.


Heja Olle!

img_0105 (MMS)

Heja Olle!


Husmor

Sådär ja. Jag och Lovisa har varit riktigt produktiva och gjort massor goda lussebullar. Men vi åt ganska många också, så jag får nog göra nya snart? Det finns väl inget godare än nybakat, MUMS!



Nu har Lovisa gått över till sig för lägenhetsvisning, så jag passar på att ta igen mig lite i soffan, innan Soffan kommer hit och fredagsmyser med mig. Lite ljus,lite gott att äta och lite Olle på tv:n!

Imorgon kommer min mamma och pappa hit på besök, ska bli jättekul att träffa dom.


Supergod lunch

Jag tycker inte om att äta ensam, och att laga mat till sig själv är verkligen tråkigt.
Då ska det gå fort och vara enkelt, och det här är sjukt enkelt, och hur gott som helst.



Isbergsallad
1/2 gul parika
1 burk ICA´s kräftstjärtar (med dillsmak)
Finstrimlad purjo
Dillsås (creme fraiche, mayo,fryst dill och aromatkrydda)
1 kokt ägg

Går inte att misslyckas med detta.


Gubben i lådan



Så himla bra version!

Julbaket

God morgon kära vänner.
Idag är ingen vanlig dag. För idag ska det julbakas. Jag ska baka lussekatter tills det kommer ut genom öronen. Lovisa kommer hit vid 14,00 och då ska vi sätta igång.
Har lite att fixa innan hon kommer;
-Städa lite
-Handla saffran och jäst och sånadär bak-grejer. (Russin har jag)
-Pynta lite mer och lyssna på julsånger



Jag älskar när Sunes familj julbakar. Bästa är när Rudolf gör knäck.
Man kanske skulle gör lite knäck? Är det för tidigt?
Äh, jag skulle ju fira jul lite för mycket i år, så varför inte.

Lanvin loves HM



Alltså jag fattar inte att så fort HM tar in en gästdesigner så spelar det ingen roll hur kläderna ser ut för folk blir som galna i vilket fall. Det mesta är redan slutsålt på hemsidan, i vart fall på damsidan, herrkläder finns det kvar.
Jag får känslan över att de flesta roffar åt sig ett plagg bara för att det är "Lanvin" och för att det är status att bära. Jag tycker inte att det var några plagg som var riktigt snygga, men smaken är ju som baken.

Home sweet home










Feminist-javisst!

God kväll! Jag kom precis hem från en heldag på språng. Skola-IKEA-maxi-hem.
Låter inte så jobbigt ser jag men, jag är helt slut, känner mig inte helt hundra, hoppas jag håller mig frisk.
Jag måste bara få gnälla lite, och säga att FAN vad jobbigt det är att handla, på buss. Jag saknar min bil så det gör ont. Det är tungt,trångt och man får inte ens med hälften av vad man behöver, för att man inte orkar bära.
Usch, student vintertid var ingen vidare ni. Kallt är det också att vänta på bussen.
Men jag är ju mijlövänlig, tummen upp på det!

Idag på föreläsningen var det mest diskussion, vilket ibland spårar ur lite i våran klass. Men ganska roligt hur folk tänker och resonerar. Vissa bara slänger ur sig all möjlig skit, utan någon som helst respekt. Man måste förstå att alla är olika tycker jag, det viktigaste för att kunna förstå varandra.

Vi kom in på feminisim, vilket de flesta är överrens om är ett negativt ord, man tänker ofta på manshatare när man säger feminist. Vilken det inte är. En feminist vill ha full ekonomisk,social och politisk jämställdhet med männen. Vilket är en självklarhet,för alla hoppas jag.


Bonde söker fru

God kväll! Har lagt mig tillrätta i divanen med datorn på knät. Vi har precis ätit pasta med kyckling. Jag åt faktiskt pastan också, har fått i mig för lite mat idag, vilket jag fick sota för på spinningen då jag verkligen fick slita och efteråt var jag svimfärdig, usch, jag måste äta bättre, skärpning Sara!

Imorgon är det först föreläsning och sedan ska jag och Wictoria åka till bergvik och handla lite adventsgrejer och mat. Orkar jag så blir det box på kvällen, om min slagpåse inte åker på att jobba då förstås.


Nu ska jag mysa med min fina kille, för jag har känt mig så ensam idag så nu vill jag kramas hela kvällen.


Jag vill bara säga till mina vänner och familj att jag älskar er, så ni vet det!
Vissa dagar saknar jag dom som är långt borta så himla mycket. Idag är en sådan dag.
PUSS PÅ ER!

Cykel Puls 55

Nu drar jag till gymmet, efter en heeeel dag inomhus. Är inte taggad, men det kanske jag blir väl där. Hoppas jag.


Snygg frill har man ju också. yes.

Sing hallelujah

Nu är det fullt ös hos Hart/Hammarstedt. Jag städar/adventspyntar/flyttar runt saker.
Till det lyssnar jag på julmusik. Hur mysigt som helst. Fast jag skulle vilja att Oscar var hemma och julmyste med mig.

Men är det inte typiskt att det alltid är något trassel? T.ex så räcker inte sladdarna till ljusstaken i sovrummet, det fattas typ 15 cm. Okej, om det fattas 50cm eller 1m men 15cm? Man har ju lust att ställa stakjäveln på sidan av fönsterbrädan bara för att sladden ska räcka. i Köket har jag inga ljusstakar ens, de tog slut liksom. Jag skulle vilja ha en stor fin stjärna som hänger i fönstret och ser mysig ut. Får nog invenstera i det imorgon när man blir sådär tät igen.
Och så på en av ljusstakarna så fattas det en metallplatta. Så irriterande, det måste ha fallit ur kartongen i förrådet, eller när vi flyttade eller jag vet inte. Den kan vara varsomhelst. Ska jag behöva köpa en ny nu?
Igår bok-kris och idag ljusstaks-kris. Hur ska det här sluta. Mitt liv är kaos. K A O S!


Dagens blogg



Tack tjejer!


God morgon!

Har precis ätit upp min frukost. Favoritfrukosten blev det idag, stekta ägg,bacon och keso och en kopp the.


Jag upptäckte nu med att jag inte hade någon vit färg kvar, så det måste jag fixa innan jag kan börja med pidestalen. Har allt annat, sandpapper, målartvätt,penslar, men ingen färg. Så typiskt.

Jobbigt att åka och köpa det, då gör jag något annat istället. Kanske julpynta?

Eyes Lips Face

De sista tjejerna gick precis hem nu, vi har beställt smink från elf. Längtar redan till det kommer men det tar väl några dagar. Ska bli spännande att prova det då man har hört så mycket gott om det sminket. Beställde lite allt möjligt, men är mest nyfiken på mineralpudret som kostar nästan ingenting.



Vad har jag gjort idag då?
Först skolan 8-12, information om den nya kursen och en kort föreläsning. Efter det gick jag och Sofie förbi second hand-butiken här vid coop, sedan handlade vi mat och gick till mig och lagade lunch. När vi ätit deckade vi i soffan framför Top Model. På eftermiddagen tränade jag body pump och sedan kom Sofie och Wictoria hit och åt tacos, och Lovisa kom hit också, så tittade vi på Desperate Housewifes och beställde smink. En mysig och tjejig kväll.
Nu är jag väldigt trött, eftersom man var uppe innan solen gick upp imorse, inte populärt.
Imorgon ska jag nog ge mig på mitt pidestal-projek?


GOD NATT

Hälsosammare liv

  • Ät ofta och regelbundet
    Känns fel att äta hela tiden, men magen och hela du mår bättre. Håller man blodsockret på en jämn nivå håller sig dessutom sötsuget borta och du blir en gladare människa.
  • Minska på socker
    Socker finns i ALLT! Börja läs mer på förpackningar och fundera på vad du stoppar i dig, saker man inte tänker på kan innehålla MASSOR socker, och vi behöver inte socker alls. Dra dessutom ner på "det självklara" sockret, fikabröd, godis osv.
  • Vardagsmotionera
    Ta trappen istället för hissen, promenera istället för att åka bil eller buss, eller gå av en hållplats för tidigt osv, finns massor sätt att klämma in lite extra motion. Har du lite tid över på lunchen? Gå en kort promenad på en kvart, du får både motion och frisk luft som gör att du orkar eftermiddagen bättre
  • Drick vatten
    Kroppen behöver flera liter vatten varje dag, ha med en vattenflaska på jobbet/skolan
  • Börja träna
    Den bästa träningen är den som faktiskt blir av. Så välj något du tycker om, löpning,ridning,styrketräning,dans,fotboll osv.
  • Sov mycket
    Kroppen behöver sömn för att fungera, det är viktigare än man tror

 


Att vara student

Nu har jag räknat lite. Böckerna för den här DELKURSEN, 3:e och sista delkursen för denna termin går på härliga 1828:- Då hade vi tur också för en bok fanns i pocket för bara 30:-
Jag tog priserna från Lycknis för det är billigast där.

Lite snabb huvudräkning då.
Max att få i bidrag och lån från CSN är 8100:-

En normal hyra för en student skiljer ju vart i Sverige man studerar och hur man bor.
Men vi säger 3700:- ink el. Tror det kan vara ganska normalt här i Karlstad iallafall.

Då har vi 8100:- minus 3700:- blir 4400:-

4400:-
och så böcker på det 1828:- då har vi 2572:- kvar.

2572:- ska räcka till:

-Mat
-Hemförsäkring
-Internet och telefon
-Busskort i vissa fall
-Övrigt allt från tvättmedel till  tandvård bla bla bla

Känns så stabilt.
Enligt konsumentverket ska man räkna med drygt 1000:- i matkostnader för en vuxen.
Det känns omöjligt för mig? Vad äter man då? Enbart kokt potatis som Håkan?


Ni ser ju hur lycklig han är över´t liksom.



Ruinera mig gärna, vassego

Alltså det här med studentlitteratur, det är så DYRT. Jag förstår inte hur studenters ekonomi ska gå ihop?
Jag har ju bara tur som har sambo att dela hyra med, för annars skulle det ju vara ännu värre.
Men böcker är ju hur dyrt som helst, allt går ju inte köpa begagnat, och folk är så jäkla giriga att de ska ju ha nästan fullpris på begagnade böcker. Drar man av 50kr på en begagnat bok (som kostar nästan 500:-ny) kan jag ju lika gärna köpa den ny bara för att. Biblioteken  har ju inte heller jättemånga att låna ut heller.

Jag ska fan räkna ihop vad en månad skulle kosta för mig som ensam om jag var tvungen att köpa alla böcker nya. Återkommer.

Vitkål och Basshunter

God kväll!
Jag är så himla produktiv ibland. Ikväll gör jag detta:

Diskar
Lagar mat
Damsuger
Plockar iordning
Sätter upp WC-skylten på dörren (TOA-DÖRREN ALLTSÅ)
Duschar
Hoppar omkring i morgonrock och lyssnar på Basshunter

Allt detta gör jag på en gång. Är man kvinna så är man.



Har tränat spinning och core, så nu ska det bli himla skönt att sätta mig ner i soffan och äta en alldeles för sen middag. 



Att köpa saker gör mig lycklig.

Sådär ja, nu är jag hemma igen, har slängt ihop en lite blomkål och broccolisoppa som står på spisen, och under tiden så ska jag visa vad jag har fyndat.


Att skriva små söta meddelanden på eller små ordspråk. 35:-


De har gjort tavlan på saker de har fått in, mycket påhittigt måste jag säga.


Små ljusstakar 5:-/st


ÄNGLAR! Den ena har en ljushållare på ryggen! 10:- Den andra 5:-


Den här pidestalen ska slipas och bli vit, kommer bli perfekt. 75:-


Ja, för glöggflaskor såklart. 15:-

Jag är väldigt nöjd med mina inköp måste jag säga.




Winter White

Good morning!
Jag behöver blir lite mera internationell känner jag... And english is väry nätural for mee to speeek so its easy.

Det har blivit vinter i Karlstad igen. Det snöar och är -1,4 grader idag. Jag gillar att det snöar för det är så mysigt, jämfört med regn och brunt och slask.

Idag ska jag göra betydligt mer än vad jag har gjort i helgen, i lördags var jag inte ens utanför lägenheten, och igår var jag på gymmet och sedan fastnade jag och Wictoria i hennes soffa framför Kill Bill både 1:an och 2:an, vilka sjuka filmer förresten, jag har aldrig sett dom innan.
Som sagt, idag ska jag göra mera. Jag och Lovisa ska åka på loppis-jakt nu snart, vid 11,00. Jag vill ha något projekt att greja med.

Det jag har på min lilla lista till lägenheten är:
(Ordningen på listan har ingen betydelse)
1.Ett gammalt fint soffbord, gärna runt? Att fixa med och måla vitt!
2.Ett stort fint vitrinskåp med glasdörrar, gärna spröjsade.
3.Fina ramar i olika storlekar och former att sätta in foton i
4.En kortare tavellist till köket

Inget på den här listan är väl tänkt att hitta idag, förutom ramar då kanske?





Roligaste på länge!




"-Men det där hjälper väl inte??!"
"-Johoooooo"

"-Den här är ful och för liten"


"-Älskar du mig?"
"-Nej!"
"-Varför älskar du inte mig för?"
"-Du köper inga kläder till mig!"


Hahaha. Jag dööööööööööör.


"-Jag är t.o.m för TJOCK för jeans"


Mord i kronoparken



Här bor jag, typ 50m därifrån.


Lööööördag

Oj oj oj, vi har inte rört oss från soffan på hela dagen. Kan det vara hälsofarligt att leva såhär som vi? Vi har sett några filmer, ätit pannkakor och bara haft det bra. Men det händer ju verkligen inget intressant att skriva här, och jag glömde kameran hemma igår, så jag har inga bilder att lägga upp från igår heller.
Det bästa är att det är jättelänge kvar på den här lördagen, så jag kan ligga här läääänge och bara titta ut genom fönstret där det är kolsvart. Jag tror det är kallt också, jag stannar nog hellre här inne i värmen.

Jag ska nog äta lite söta björnar som jag fick av Jennifer i ett paket på min födelsedag, och på tal om henne så skulle jag ju ringa,ooops! Gotta go.......


TIDSBRIST

Hej hej!
Jag har gjort lite annat några dagar, födelsedag,tenta och tjejkväll. Men nu har jag all tid i världen igen att blogga.
Födelsedagen var jättebra, lugn och mysig med mina soc-tjejer nästan hela dagen. Tårta, My Little Pony´s och en massa skratt, på kvällen lagade jag och Oscar lite god mat och myste framför tv:n, jag var rätt nervös inför min tenta som var igår. Jag vill inte säga för mycket, men jag kunde skriva på alla frågor och det är så skönt att det är gjord nu. Bara att hoppas att det räcker för att klara den.

Igår kväll var vi hos Joanna och hade en superrolig kväll, men på nöjes var det fullproppat med folk och vi fick knappt hänga in våra jackor utan att bråka men Johnossi var jättebra, precis som jag trodde:)

Fick hemsläp av Sofie men hon åkte för en stund sedan för att jobba, usch det skulle jag inte vilja göra idag.
Oscar håller på att göra pannkakor, och vi ska ha en riktig mysdag, äta pannkakor med sylt och grädde och se på film. Jag älskar att se på film på dagen, det är så mysigt, speciellt när det snöar ute och är alldeles vitt överallt.

Nu ska jag kolla till pannkakorna<3


Hurra hurra hurra

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år... till MIG.







Jag fick min efterlängtade tavla av Oscar, den ska hänga över sängen, men den hänger då "liggande".


Är så nyfiken...

Oscar är så lurig. Han håller på att planerar och grejar när jag fyller år. Han är ganska påhittig faktiskt.
Undra vad jag får i år? Jag har ju önskat mig en hundvalp, och jag tror jag får en.
Jag tror den bor hos David eller Markus nu och så får jag den imorgon bitti.
Oscar var "tvungen att åka iväg" förrut och jag tror han var och hälsade på valpen då.
Guuud vad jag ska leka med den imorgon. Mysigt!
Jag har alltid velat ha en valp, dom är så sööööööta.



En sånhär vore ju hur gulligt som helst. Den kunde få heta Theo!

En tidig grattishälsning



Jag har världens finaste vänner. Det är helt klart!

L300



Det dyraste är inte alltid bäst, L300-serien finns hos Apoteket, dock med lite omgjord design nu har jag sett.
Jag är supernöjd med alla produkterna, man blir len som en babyrumpa och det är inga parfymer i någon av krämerna, eller ansiktsvattnet så det passar även de känsligaste hudtyperna, som jag själv t.ex.
Det finns också en tonad dagkräm som också är jättebra, men den använder inte jag.

Tror priserna ligger mellan 50-90 kr ungefär, och de är mycket prisvärda.


Slipper svälta nu

Nu har vi varit på kvantum och storhandlat. Så nu är kylen full igen, jag älskar att kunna öppna kylen och ha massor att välja mellan att äta. Det är vardagslyx. Eller lycka snarare. Sånadär små saker man blir glad av.
Det är liksom som att somna i nytvättade lakan som luktar sköljmedel. Mums!

Jag har handlat grejer till min tårta imorgon, och det kommer bli en himla konstig men god tårta, den kommer passa mig perfekt. När man fyller år får man själv bestämma hur tårtan ska vara och sen får de som vill smaka stå ut med det liksom. Det kommer bli väldigt bra, mycket choklad och mycket grädde, precis som jag vill ha det.



Är proppmät efter att ha ätit tacos, jag syndade idag och åt såndadär hårda skal. Men det var så gott, så det var det värt, alla gånger.
Nu ska jag försöka läsa lite till tentan och vänta på Bonde söker fru.

Stress stress stress

Jag ser verkligen fram emot att den här veckan ska ta slut, usch jag hatar att vara stressad och jag hatar att jag stressar upp mig i onödan...
Imorse var jag så trött så jag kom inte ur sängen förrens klockan nästan var 9,00. Åt lite frukost och åkte till skolan, men det var så svårt att plugga idag. Det fastnar inget längre?!
Vid 14,00 åkte vi in till stan för ett studiebesök som tyvärr var inställd, jättetråkigt, men sånt är livet.
Så jag åkte hem och har nu städat och gjort fint,  älskar när det är nystädad. Ska försöka läsa lite nu innan Oscar kommer hem för då ska vi åka och handla mat.. Äntligen ska vi fylla på kylskåpet, det riktigt ekar där inne.


Och imorgon fyller jag år:)
Och det är dagen innan tenta, KUL!

Men det ska firas på fredag då vi ska se Johnossi och fira tentan, eller dränka våra sorger kanske?


Mobilblogg!                               ...

img_0097 (MMS)

Mobilblogg!                                             Wictoria står i köket och tjurar. Hon vill baka kladdkaka, men Sofie och jag käkar ju enligt lchf, och kladdkaka ingår inte i det direkt. Vi kan inte bestämma om vi vill bryta dieten. En tisdag. Så nu är hon astjurig och  ligger i sängen och tjurar. Sofie tjatar om demokrati och skit innan tentan och jag känner mest ge mig kakjävlen så alla blir nöjda... Återkommer om resultatet. Det är krig på nygatan 6.


Sitter i skolan och pluggar till tentan. Ä...

img_0096 (MMS)

Sitter i skolan och pluggar till tentan. Är faktiskt ganska tråkigt, och så börjar jag bli nervös inför fredag! I eftermiddag blir det pump och som vanligt ska vi tjejer träffas och laga mat och se desperata fruarna. Men snart är det nog dags för lunch? Allt för att slippa plugga....


Gammal kärlek rostar aldrig...



Den här godingen hittade jag längst in en garderob, och den är ju alldeles underbar.
Jag tjatade till mig den när jag gick i 7:an tror jag, de var inte ens populära då tror jag inte, men nu hänger de ju på var och varannan rygg. Jag tycker de är jättefina och jag älskar den mossgröna färgen, och den har perfekt storlek.
Den ska jag använda flitigt till skolan nu!

Workout

Planen var att köra cykel30+core30 idag men jag och Sofie missade bussen, och den som gick precis efter bara förvann i tomma intet och kom inte? Lite skumt, och därför kom vi försent till spinningen, att det ska vara så mycket folk en måndagkväll, måste alla träna då? Kan ni inte samarbeta och sprida ut er lite över veckan så jag kan hålla mig till mina rutiner?! Hallå, nu fick jag en sån här posttraumatisk chock och fick improvisera. Efter lite velande cyklade vi 6 km och sen körde vi ett eget corepass som var minst lika bra.  Jag bestämde vad vi skulle göra och Sofie hängde på:) Jag tycker verkligen allt som rör träning är så himla kul, tänkt att få försörja sig som personlig tränare typ? Hur kul?
Jag längtar till imorgon för då är det pump igen, är så skönt pass.

När jag kom hem lagade jag kycklingwok, och jag vill bara att Oscar ska komma hem från sin box så jag kan få äta den. Känns otrevligt att äta innan honom, så jag väntar, men den som väntar på något gott?
 

Detta ska jag bjuda Oscar på, och han ska få nudlar till också, eller ris kanske?





ÖSREGN

God morgon!
Jag ska åka till skolan och plugga nu,har tänkt att sitta där till 16,00 iallafall, då hinner jag köra spinning och core kl 17,00.
Var så himla trött när klockan ringde, tänkte sova vidare, men det går ju inte... MÅSTE PLUGGA!

Så härligt att vakna upp och inte ha någon frukost hemma också. Jag älskar det, det känns så glamoröst.
Idag har jag ätit lite keso och frysta hallon.Säkert samma som Victoria och Daniel äter.
OCH DET REGNAR. MYCKET.


Jag har jättebråttom nu, så hörs senare.



Jag är glad ändå, trots en dålig start på veckan, nu kan det bara bli bättre.

Kalla Fakta

Nu ska jag kolla på Kalla Fakta på fyran. Det handlar försvarsmakten, och att det dör fler personer på övningar i Sverige än vad det gör utomlands i krig. Det är helt sjukt. Stackars familjer som förlorar sina söner/döttrar i ett låtsas-krig... Missa inte!


Ett av alla offer, som dödats under deras värnplikt. Svårt att förstå hur det kan gå till....


Söndagsnöje

God kväll!
Jag har inget roligt att berätta idag, jag har suttit i skolan HELA dagen och pluggat. Har fått mycket gjort så jag är supernöjd.
Nu börjar ju det dra ihop sig för tenta på socialpolitiken så nu ska jag plugga järnet och slippa omtenta.

Klarar jag inte tentan kan jag ju fundera på en annan karriär...


Vad tror ni? Kommer ni på någon karriär som poppar upp i huvudet bara sådär kanske?

Ensamtid

Något som jag ägnar alldeles för lite tid  åt är att vara själv. När jag tänker är jag aldrig själv? Det är ju skönt att gosa ner sig i soffan och se någon tjejfilm och bara ha det bra.....


DET ÄR FAN INTE SANT! VET NI VAD SOM HÄNDER NU MITT "TA HAND OM MIG SJÄLV, JAG MÅR SÅ BRA MYS" SÅ ÖPPNAR OSCAR DÖRREN OCH KOMMER HEM. Vafan?
Vad är oddsen för det? Han som skulle ha grabbkväll?
Jaja, då kan han ju massera mina fötter, för jag tänker inte röra mig en millimeter.



Jag tänker dessutom inte missa "What happens in vegas" som började nyss på femman..


Varför kan inte dessa snyggingar bli ihop? De passar sjukt bra ihop, och Cameron är inte lika stel som Demi Moore. Nä, jag tycker de här ska gifta sig och skaffa massa snygga bebisar.

Schitzofren?!

Det är ganska svårt att förstå att man kan vara både pedant och slarvig på en gång, betyder det att jag är schitzofren?
Jag är städfreak, och HATAR när det är stökigt. Damm hinner inte ens bildas i mitt hem för jag springer med dammsugaren hela tiden. (OBS detta är något jag utvecklat sen jag flyttade hemifrån, fakta som är äldre än 4 år räknas inte, alltså mamma skulle svara annorlunda,i think)
Meeeeen, jag är så slarvig med andra grejer. Betalar räkningar den 2:e, får påminnelser, min arkivering av viktiga papper och garantier sker i högar lite här och var i lådor, jag är lite sådär "rycker på axlarna, vaddå det löser sig", med en massa grejer. Fast jag skulle aldrig komma försent till skola/jobb och där sköter jag mig alltid exemplariskt. Alltså, jag är bara slarvig så det drabbar mig, aldrig min omgivning, jag är ingen tornado som far fram, ooooh no.
Och ni som kommer kommentera nu att "så är det visst det,Sara".
-Jag kommer inte godkänna era kommentarer.

Vet inte riktigt vart jag vill komma, förutom att jag sitter i soffan med världens huvudvärk bara för att jag slarvat med maten idag.  Så himla nöjd med mig själv.
Har iallafall fått i mig grillad kyckling och blomkål nu. Fan vad blomkål är gott! Både rå och tillagad.
Bara att dela och doppa i creme fraiche (feeet) och salladskrydda.
MUMS!


DET HÄR ÄR BLOMKÅL FÖR ER SOM INTE VET HUR FÄRSKA GRÖNSAKER SER UT

Ung och bortskämd

Jag såg inte det här omtalade programmet när det gick på TV, men jag har roat mig nu ikväll att kollat runt på nätet, och hamnade på "Ung och bortskämd".
Det är så synd om dom här stackars barnen, vilken start i livet liksom. Men sen tror jag självklart att TV har gjort vissa saker värre, som vanligt.
Men jag älskar Daniel Paris. Han skulle jag gärna ha i en garderob och plocka fram när man behöver muntras upp.



Just the way you are

God kväll i stugan!
Jag har slängt in några kycklingklubbor i ugnen och det luktar så gott nu, så jag håller på att hungra ihjäl här, vill att det ska vara klart nu nu nu.
Jag drog bort skinnet ( vem äter skinn på kyckling liksom?) och kryddade med timjan,salt,peppar,het paprika,ingefära och kanel. Lite smörklickar på det och swisch in i ugnen. Kommer bli mumsfilibabba.
Nu kom Oscar in genom dörren, första kommentaren:

"-Åhhhh vad gott det luktar....!!"

Haha jag vet hur jag ska charma honom, MAT!



Kom på förrut att jag inte har lagt ut någon bild på vår nya soffa, eller har jag det?
Här kommer en iallafall!


Nu är det fredagsmys

God förmiddag!
Vi tog sovmorgon idag, det var riktigt skönt och välbehövligt. Nu väntar jag på att segproppen (Sanna) ska bli klar i badrummet. Vi ska åka in till stan och fönstershoppa som riktiga studenter. Om vi lyckas hitta några burkar eller nåt att panta så kanske vi har råd att köpa varsin cheeseburgare på mc´donalds? Det är riktigt glammigt att plugga känner jag.


Såhär ser det ut utanför mitt fönster, blir fan deprimerad.


Skulle hellre vara i grekland idag. Och solbrännan? -Ja tack!

Plugghäst

Hej hej!
Sitter i skolan och pluggar till tentan. Jag blev precis ensam för de sista gav upp nu. Skulle också vilja gå hem men jag väntar på Sanna som slutar om drygt halvtimme, så jag står nog ut.
Vi har haft seminarie idag mellan 8,30-12,00 och efter det har vi suttit och diskuterat om det vi läser till tentan. Det är alltid roligt att höra hur andra tolkar saker och hur andra tror. Men det är en ganska tråkig kurs.
Nästa fredag är det tenta, så skönt när den är gjord känner jag.

Nästa torsdag fyller jag! Blir en rolig födelsedag, läsa socialpolitik hela dagen kanske? Så roligt.


Vi pratade om att köra spinning idag, men jag vet inte, tror vi tar en lång promenad och passar på att umgås lite istället. Jag har ganska mycket träningsvärk i benen och har ont i huvudet, har ätit alldeles för lite idag.

Det är jättefint väder i karlstad. Solen skiner och det är vindstilla och kallt.


Akta er för vargen

Kolla jag har världens sötaste kompis här ikväll!








Jag matar vargen med gula pinnar,URSÄKTA mitt svettiga efterträningfejs.

Det är supermysigt att Sanna är här, och ska stanna i flera dagar. Hon håller på att utbilda sig till förskollärare och ni vet de som är utbildade försskollärare eller håller på att utbilda sig, HATAR när man säger dagis och dagisfröken. Det är jätteroligt att reta Sanna och hon blir illröd i ansiktet och kallar mig biiiatch.
Vi har det så mysigt, men nu är det dags att sova så jag orkar seminariet imorgon bitti.

XOXO


Helt slut...

God kväll!
Jag har parkerad rumpan i soffan nu. Det har varit en riktigt bra dag! Som sagt efter mötet med SOVA som tog typ 20min? haha.... så väntade vi på Sanna i skolan så hon kunde få nyckeln hem till mig. Så när det var gjort så åkte vi till gymmet och körde body pump, och det gick jättebra idag, men jag är lite för feg med vikterna ibland, det beror ju så mycket på dagsformen hur mycket man orkar. Jag trodde jag skulle ha det kämpigare idag p.g.a träningsvärk, men jag var superstark idag, förutom axlarna då förstås. Jag har nog, eller har haft iallafall världens svagaste axlar. Men det går fort framåt och jag känner mig mycket starkare i dom nu.
Karin som har passet på onsdagar är riktigt bra, hon är själv sjukt vältränad och det är alltid imponerad tycker jag. Jag älskar muskler, det är så faschinerande hur man kan ändra på kroppen och bli starkare.

Jag har träningsvärk i vaderna från igår. Jag körde step igår, och det är så himla tråkigt, jag kollar på klockan hela tiden och är skitnöjd när passet är slut. Men det är faktiskt bra träning och mina vader fick sig ju en rejäl omgång tydligen!

Förra veckan tränade jag såhär:

Måndag:Cykel 30+Core 30
Tisdag:BodyPump
Onsdag:CyclingPulse 55
Torsdag:Kondition och lite styrka ensam
Fredag:CyclingPulse 55
Lördag:BodyPump
Söndag:Aktiv vila=Power walk

Blev lite väl mycket förra veckan känner jag, men det är ju så roligt att träna så jag vill inte vila, ibland undrar jag vart jag får all energi ifrån, men den finns där iallafall.

Jag är dålig på att planera så schemat för veckan är alltid oklart på måndagen, men jag börjar rulla in i vissa rutiner nu när jag har tränat på Sats ett par månader och provat de olika passen med olika instruktören, vissa är verkligen bättre än andra, men alla är bra!

Imorgon ska jag släpa med mig Sanna på ett spinningpass är det tänkt, jag vill helst köra cykel 30+coreboll 30 då, men Sanna är galen och vill köra cykelpuls 75 (!!) jag tror hon vill ha livet av mig?



Ett två ett två testing testing

Upptäckte att man kan göra tidsinställda inlägg? Eller hur länge har jag varit borta egentligen, det händer ju grejer på bloggen.
Jag provar att gör ett nu då som ska ploppa upp senare. HIHI


I detta nu kanske vi står och svettas med varsin skivstång på axlarna?

PUSS

Ja se det snöar ja se det snöar

Häääääj blöggen!
P.g.a mitt otroligt händelserika och spännande liv har jag inte bloggat på några dagar, eller ja veckor, eller typ en halv månad.

Just i detta nu sitter jag och Sofie i mitt kök och dricker kaffe. Vi har pluggat hela dagen, och ja det låter väldigt bra men vi har inte lyckats göra så mycket, har läst på lite inför morgondagens seminarium som handlar om socialstyrelsens rapport om hur vi mår och hur vi har det i sverige. Typ. Ganska intressant att läsa om papperslösa och utbildning osv, men alla statistik gör det lite segt att sitta och läsa rakt uppochner.

16,15 ska vi vara i skolan på SOVA´s styrelsemöte, vi fyller ingen funktion där just nu utan vi är bara med och socialiserar oss.
Efter blir det träning på Sats, det blir favoritpasset bodypump med Karin. Sofie har ett av mina kompiskort så hon ska också med, ska utmana henne på att lyfta tyngst. Men det vet hon inte än.

Blev lite chockad igår, Sanna ringde nämligen och påminde mig om att hon kommer hit idag, och det hade jag helt glömt bort. Så himla pinsamt. Jag har blivit så tankspridd och tror jag är lite dement.

I alla fall vill jag bara säga:

SANNA MIN VÄN, DU ÄR SÅ VÄLKOMMEN HIT!


Sanna,en galen norrman och jag i turkiet för hundra år sen


RSS 2.0