PLUGGELIPLUGGDAG

God Morgon!
Jag måste verkligen bli bättre på att skriva här, men det är så J O B B I G T ibland.

Sitter hemma nu med en kopp the och inväntar Sofie, vi ska plugga här hela dagen och jag ska försöka få massor gjort. Den här veckan är det högsta växeln som måste ligga i, så jag kan ta en välförtjänt jullov sedan. Men jah gillar att ha lite press på mig, det är en skön känsla;)

Mitt mål är iallafall att helst skriva halva essän om mig själv, vilket är ganska realistiskt, vi får se hur det går. Jag måste läsa en massa litteratur då för att kunna skriva, men det löser sig.

Måste berätta att jag har världens finaste kille, men det visste många redan, höhö. I lördags fick jag en för tidigt julklapp, ett par underbara springskor/joggingskor/löparskor vafan heter det? Ett par skor med BRA stödämpning så man kan springa länge och bra. Jag älskar dom, de är så perfekta.
Vill ni se?


Fast de är inte så oranga som de blir av blixten, de är mer korallröda eller hur jag ska förklara bäst...

De är i vilket fall sjukt snygga och vad sköna de var, igår tog jag premiärturen på bandet och vilken lycka att slippa ha ont i benhinnor och knän efter 10 minuter<3

Julklappsjakt

God morgon!

Sitter och tittar på nyhetsmorgon, och har lite dåligt samvete för att jag har så dåligt morgonhumör, varför har det blivit så? Jag är för det första medvetslös på morgonen, att gå upp innan 9 är det värsta som kan hända nuförtiden, då sover jag dåligt på natten om jag vet att jag ska upp tidigt. Haha, helt sjukt! Jag som har varit världens piggaste människa på morgonen. Igår var första gången jag gick upp INNAN Oscar sen vi flyttade hit, och det är 3 månader....
Inte nog med det, men jag är så arg också när jag vaknar såhär katastrof tidigt. Idag gick jag upp 9 och är då skitarg. Man vill liksom slå någon, bara för att den står i vägen, och denna någon blir ju då Oscar eftersom han är hemma. Stackarn, jag borde inte få gå upp när han fortfarande är hemma. Jag kan inte kontrollera mig.
Nu har jag vaknat till, och är inte arg längre.  Bra va!

Idag ska jag träffa Sofie och handla julklappar, och jag tror faktiskt jag ska handla lite kläder till mig själv, jag rensade ju trots allt ur halva garderoben, så jag måste ju nästan fylla på med lite?

Ikväll ska vi ha tjej-kväll. Sex and the city-tema. Klänningar. Cosmopolitans. Tjejer.
It´s gonna be gräääääjt!


Lite nytt i vardagsrummet

Bloggtorka

Jag orkar inte sitta och skriva massor varje dag. För det är säkert ingen som bryr sig iallafall. Men det är väl mest jag som tycker om att skriva. Det bästa är ju att det handlar om mig, bara mig. Det gillar jag;)

Jag skulle just nu boxats med Joanna men hon var tvungen att vara hundvakt, så då passade jag på att vänta på Oscar så vi ska åka till gymmet ihop idag, för en gångs skull. Vi tränar aldrig ihop längre.

Idag har jag varit i skolan mellan 8-15 och efter det slängde jag ihop en liten kalops, vart så himla sugen på det igår, och jag längtar tills man får äta den. MUMS! Kalops med kokt potatis och rödbetor. Fast jag har ett litet problem, om jag ska få någon kokt potatis måste jag köpa en potatisskalare, den var trasig förrut när jag skulle skala morötter. Så jag osthyvlade morötterna. Gick skitbra.

Kan visa en bild på min pedistal som jag blev supernöjd med. Ska visa hela vardagsrummet, men kameran är död en liten stund idag, håller på att ladda batteriet så kan jag visa sen!


Garderobrens

Alla som har sett mina garderober vet att där råder ett lugnt och skönt kaos. Lite sådär som att en tornado har dragit genom garderoben. Bokstavligt talat. Har har allt ligger på ett hyllplan bara som en klump, jeans,toppar,underkläder,tröjor,shorts,koftor, allt är blandat ihop som en smet. Att hitta det man vill ha är omöjligt, inte att tänka på. När jag klär mig på morgonen tar jag det som ligger överst, om det går att använda, vissa kläder är så skrynkliga att de knölar jag bara tillbaka där i kläd-geggan.
Men NU händer det.



Jag rensar! Har hitills fått ihop 3 stora kassar kläder som jag inte vill ha kvar. Så befriande känsla när man bara slänger ut alla fula plagg som man ändå inte använder. Varför gjorde jag inte det här tidigare?
Men jag ska tillägga att jag blir faktiskt lite ledsen, tänk alla pengar jag har lagt på dessa kläder, vissa har jag inte ens använt. Det är inte okej. Hädanefter ska jag tänka över mina klädköp, och nu får jag tänka positivt att jag ska skänka mina kläder till någon som behöver dom bättre:)

JULBAKET x2





Gott nytt jul!

Ung och bortskämd

Men herregud har inte den här lilla killen växt till sig litegrann sedan serien spelades in?
Bra jobbat, Tim-Joel!



Från hans blogg!

Freakin coooold

Idag var det ingen sommarvärme ute ni! Här uppe i Karlstad var det -14 när jag vaknade, men jag har hört att det har varit riktigt kallt neråt landet.
Igår hade jag fullt upp och satt inte vid datorn en enda gång. Så inget bloggande heller, får väl ta igen det idag!
Det såg nämligen ut såhär igår:

Föreläsning 8,15-12
Lunch
In till stan och leta efter träningshandskar (hittade inga bra)
Studiebesök på LSS Biståndskontoret 13,30-14,45
Tillbaks till skolan, styrelsemöte med SOVA 15,00-15,50
In till stan igen och träna pump 16,30-17,30
Till kronoparken, handla på Coop,hem, duscha,plocka iordning
19,00 spelkväll och kycklingsallad hos oss
Tack Emma,Elin,Sofie och Wictoria för en mysig kväll!


Så jävla intensiv jag var igår. Åkte fram och tillbaka mellan stan och skolan hela dagen kändes det som.
Men det var en jätterolig dag.

Jag känner mig förkyld, jag är jämt förkyld nu ju. Inte kul alls. Jag tror jag ska försöka kurera mig idag. 
INTE träna.
Min största last, haha. Jag har svårt att hålla mig ifrån gymmet. Men idag känner jag mig hängig.

Har betalat lite räkningar nu och ska städa lite. Sen in till stan och kolla julklappar med Sofie.
Ska bara ta det lugnt och bli frisk idag.

RSS 2.0