Clownjävel

image3

Min inneboende, som är så läskig att han får bo på balkongen numera. ETT STORT TACK TILL JONTE FÖR ATT HAN FÖRGYLLER MITT LIV MED PRESENTER. TACK.

Lite försent men...

Igår var det årsdagen av Olles död. Grät lite på morgonen, straxt efter den tiden han somnade in.. Men annars gick det bra. Han har det bättre nu, slipper ha ont...
Men guuuuud vad jag saknar dig vissa dagar. Hoppas du sover gott min fina älskling.

Nu ska jag inte vara så deprimerande, utan jag kan berätta att jag är på mitt allra muppigaste humör, ni som tycker jag är störd i vanliga fall skulle inte orka en timme med mig nu.
Jag ska knalla bort till Sara nu, för hon är ju precis likadan så hon står nog ut;)

Ska bara klä på mig något fint. Efter att ha gått i mysisar hela dagen känner jag för att se lite normal ut.

Kan bara berätta för mina trogna fans att jag nu spelar guitar hero på medium och inte easy, med blandat resultat dock, men jag gör det iaf;)


Hej och Hå

Skärtorsdag

Så.. nu ska vi se. Jag var tvungen och skälla lite på Micke för han störde mig nu när jag skulle sätta mig och blogga, på riktigt. Om mig och mitt liv och såna där oerhört viktiga grejer, jag är ungefär som den där tjejen som bloggar om vad hon har shoppat och hon tjänar miljoner på det, jag är ungefär som henne... Ungefär. Jag har däremot inte några pengar att shoppa för så det enda jag shoppat idag är en vinare,lite cider (köpte bla den där spring-cidern som ska vara så himla god, flaskan var superfin så jag hoppas innehållet också är bra)och så 5 kung. Det sistnämda är inte till mig, är ju ingen öl-älskare direkt.

Började dagen med en promenix med Camilla 1 timma. Vart strandvägen denna gången och det var skönt väder imorse faktiskt, fast det snöade precis när jag kom ut men det gick över.. Som tur var.
Sedan åkte jag till stallet och var väldigt effektiv faktiskt,hann mocka,göra mat och rida på knappt två timmar, red visserligen en kortis i skogen 30 min bara, men endå. Stallfolk förstår att detta är oerhört effektivt gjort. Det var iallafall så himla mkt snö i skogen och stenhårt, och jag hade inga broddar givetvis, eller Lillan då, så hon bara halkade den klanten, därför en kortis.. Iofs behövde hon får jogga lite bara också eftersom gårddagen vart rätt tuff för henne, men hennes egna fel när hon försöker bråka med moi.
Hem igen och duscha och göra iordning sig och så en promenad till jobbet, träffade min kusin på vägen, och det var typ, hm ett år sen jag såg honom sist.Så det var trevligt.
Jobbade mitt glidarpass idag mellan 13-18, men det var kaos redan när jag kom, folk är som galna innan påsk vad det gäller att handla mat. 17,45 när det snart är dags för mig att smita hem så är Johan så duktig så han skär sig på skärmaskinen, tack för den liksom. Så typ halva fingret försann och blodet sprutade.. Okej inte riktigt kanske, men det vart en litet sår iaf, men det blödde mycket! Så jag fick minnsan stanna en stund till.. Hann till systemet som tur var iallafall innan det stängde så jag handlar mitt och går hem, när jag är typ 100 m hemifrån ringer jag Erik, för jag såg att han ringt tidigare på dagen, och han ville ha öl, så det var bara för mig att gå sista metrarna fram till bilen och åka tillbaka till systemet, och det var då, när jag gick fram till ölhyllan som jag såg spring-cidern, den har jag ju letat efter massor tidigare..Tur för mig!
Jaja, handlade det och åkte hem igen. Ett snabbt ombyte och så ute och springa 30 min! Känner mig så himla nöjd nu när jag sitter här nyduschad och har precis ätit en näringsrik middag, nämligen makaroner och ketchup. Ibland skulle man verkligen vilja bli lite ompysslad...;)

Imorgon är jag ledig, så skönt. Jag ska göra stallet på morgonen, sen ska jag åka till mamma och laga påskmat med henne.. är man kock så är man. På kvällen ska jag träffa Sanna, ska bli så himla kul, var så längesen nu och så kommer det dröja länge förmodligen innan vi kan träffas igen. Eftersom jag flyttar om inte alls länge. Det känns lite vemodigt nu faktiskt.. Men jag tror det kommer bli skitbra.

Måste bara säga, precis som alla andra att Björn Gustafsson är så himla underbar. Alltså jag skrattar bara jag ser honom.

"Jag har tre meter i tak och lockar utav sammet"

Tack och Adjö
Och denna raringen får jag träffa på lördag<3
S+S <3


Sara Hart=Klantarsel (arsle?)

I måndags kom min nya sadel hem, så jag åker till mantorp och hämtar den, jag lyckas få med mig lite annat också, nya transportskydd,nya dressyrskydd(svarta med ludd),chaps,mattes padd,och så givetvis en sadelgjord till sadeln.. Jag är supernöjd och åker hem för att provrida. Och sadelgjorden är för kort, och inte sådär bara lite så man kan ta i lite extra bara så går det, utan verkligen för kort!! 10 CM säkert emallan stropparna och gjorden. Jag svär och surar.. Tar istället Annkis gjord så jag kan rida i min nya sadel iaf, och det kändes ovant men bra. Dagen efter alltså i går åkte jag tillbaka för att byta min gjord, jag gör ett snabbt överslag (min matte är verkligen kass  och detta är ju ett bevis på det) för när jag komme rhem för att prova min nya ,längre gjord är även den för kort. Jag blir nu inte bara sur utan skriker och sparkar i väggen( omoget jag vet) men det vart fan inte längre ändå. Michaela skrattade åt mig, och det var väl inte så konstigt. Idag åkte jag tillbaka igen, och då skrattade de åt mig i affären t.o.m, inte så konstigt det heller. Men jag kom hem med en alldeles lagom och perfekt sadelgjord. Efter tre resor till mantorp på tre dagar, så är rabatten jag fick på sadelgjorden och padden som bortblåst på bensin istället. Jag är så fruktansvärt klantig. Nu undrar ingen längre, alla vet.

Ont i magen.

Ja det är väl inte så himla ovanligt att jag har, ont i magen alltså. Det är väl ett av mina kännetecken kanske?
Jag borde sova egentligen men jag orkar inte gå och tvätta bort sminket, så jag får vara vaken lite till.
Idag har det varit en alldeles vanlig torsdag, gjorde stallet på morgonen, UNDERBART väder idag alltså.. Var så skönt ute i skogen, alldeles varmt, och vindstilla. Och mjukt i marken.. Är man hästnörd är icke-frusen mark en stor fördel.Lillan var superfin idag, låg och galopperade på grusvägarna, och hon var så där perfekt i galoppen som bara hon kan vara.
Sedan körde jag glidarpasset på jobbe 13-18, alltså de dagarna gnäller man inte alltför mycket..! Blev bjuden på mat hemma hos mamma och pappa också, men jag fick ju cykla genom hela stan för att ta mig dit. Jag cyklar ju aldrig nuförtiden så det var riktigt tungt faktiskt.
Eftersom jag är en bortskämd snorung så skjutsade mamma hem mig.... Jagr har disk i hela köket men jag bara orkar inte, helt sjukt att man kan hata att diska så himla mycket. Och imorgon kommer Linus och han kommer påpeka det givetvis..:( Får diska inatt? Näe det orkar jag inte.. Behöver min skönhetssömn ju.

Imorgon tänkte jag ringa sharpman, åker dit o provar sadlar istället, de jag tog hem var inget vidare och jag orkar inte sitta och åka fram o tillbaka. Bättre o åka dit så har jag massor att provrida. Skulle vara skönt och köpa en ny innan jag flyttar. Och så håller jag tummarna att någon kan flytta in i min lägenhet tidigare så jag inte behölver betala hyran i flera månader till..Borde inte vara några problem, lägenheten är ju perfekt och ligger jättebra.
Vill egentligen inte flytta från den, men det måste jag ju. Har iaf delat ut min grejer på lite olika nu.. Sara tar soffa och fåtölj, min syster tar en av sängarna och barbordet, stolarna till det oxå. Sen kommer mycket saker hamna hos mamma och pappa, de är inte överförtjusta direkt. Men jag vill faktiskt ha kvar lite grejer, de kommer jag ju behöva i framtiden.
Har lite grejer jag ska köpa till Lillan med innan jag flyttar, hon vill ha nya transportskydd,träns, benskydd.. Mer grejer egentligen men jag har ju inga pengar så:) Någon som vill sponsra säg bara till!

Har ingen vidare lust att jobba fredagskvällen imorgon....... BLÄ. Men men inte länge kvar nu... Hang on!

hejrå

RSS 2.0