Sämsta bloggaren.

Jag har varit värsta värsta sämst på att blogga de senaste dagarna, ganska många dagar faktiskt om jag ska vara ärlig. Nu tror jag knappast att någon saknar det jag skriver, men vafan vi kör på endå. Nu kör vi.

Helgen bjöd på fest, två dagar faktiskt. Sommarpremiären var toppen, massor massor folk och himla trevligt.
Rydell & Qvick satte fart på det ganska rejält också framåt midnatt.
Typ såhär såg vi ut....
image21

Hade även finbesök i helgen av denna underbara lilla trollunge. Och hennes förkläde är hemmagjord och går ej att köpa, än så länge.
image22

Shoppade även lite nu i början av veckan...<3
Det sista är till Saras lilla pojke såklart och inte till mig, men ni är smarta, det förstod ni nog.
 

Jag står mellan två jobb vilket är värsta jobbigt, skriver inga detaljer förrens allt är klart, men i början av nästa veckan kan jag nog avslöja vart jag hamnar.. Har lite ont i magen nu över detta, men det löser sig.

Idag var jag uppe tidigt för Lillan är sjuk, hon har feber, är svullen i benen och hängig, misstänker att det är en reaktion på alla knotten som kommit nu med värmen. Sen har jag vart på stan resten av dagen typ, käkade lunch på hamnkrogen med Camilla,Henka och Sara. Jättegott var det. Sedan en sväng på systemet och så hamnade jag på Östenssons nästan en timme, fanns massa goa människor att snacka skit med ju. Gamla goa tider.

Resten av dagen ser ut ungefär...
-Stallet & titta till Lillan
-Promenad med Camilla 18.00
-Dusch och göra sig iordning
-Valborgsfirande framför en film? Med Camilla och Sara

Ja det blir inga större festligheter idag iallafall, men jag är inte sugen direkt, så det blir lugnt och skönt.
Imorgon blir det en sväng till Godegårds Marknad (nördstämpel hallå hallå), hoppas Sanna inte är alltför bakis iallafall, nu när vi ska titta på grisa och äta korv på landet.


image28

TACK O HEJ

Strålande

Idag har jag shoppat lite, eftersom jag skaffat mig ett jobb igen, men nu är det bråttom ni för Jjag skulle hämta Elin kl 15.00 och ändå sitter jag här.. OJOJ. Vi ska ut på landet, en liten roadtrip så att säga.


ÄST haha


Så sant..

"Tro,ork och lust är lätt att tappa" - Jo men det kan jag väl hålla med om kanske.
Precis så det känns idag faktiskt, men som han sedan fortsätter, "Håll ut"
Tack Lasse, tack...............


Fick himla bråttom nu.. meeeeeeen detaljer om min underbara helg kommer imogon.



HÄJ

Lycklig Och Förvånad

Eeeeheeeem JA!  En underbar slutlön(mohahaha), arbetsgivarintyg från Ö-ssons hemskickat utan att behöva be om det ens, och sist men inte minst en underbart fin ny vårjacka, det här gör att jag inte är lika arg längre att jag råkade låsa in min cykelnyckel imorse hos F.
En underbar fredag, nästan helt perfekt.
Jag har legat ute i solen i ett par timmar också, så jag är helt klart nöjd hitills. Nu ska jag åka och ta in hästapållarna tänkte jag.
Och ikväll är det Sara och Jontekväll. Vilket är perfekt.
Och vääädret, jag menar WOW det är underbart.


Imorgon harrys utepremiär, ojoj efterlängtat.

NU HÄSTAPÅLLAR

Sommarväder

Kom precis hem efter en underbar cykeltur, stallet turochretur. Lillan fick gå ut till Ratty idag och de vart superglada båda två. Så nu ska jag åka till prinsgatan och städa, det kan ju inte bli bättre, jag är så lycklig<3



Jag hatar att vara pank....

...när man hittar detta från forever21
image17
image18
image20
Klänningen är ju helt underbar, hittade typ 156464 st till klänningar(jag är helt klänninggalen ju) skulle gärna alltid ha klänning, men ganska opraktiskt att ha i stallet t.ex;)

KUUUUUUUL att behöva spara nu. USCH

Jag är (ganska) duktig.

Okej.. Då ska vi se...


(  ) Arbetsgivarintyg från östenssons
(x) Ringa Agria, för att de bråkade igår med betalningen på strömsholm
(x) Börja städa min kära lägenhet

Okej, arbetsgivarintyget kvar då.
Idag känner jag mig inte ett dugg duktig faktiskt. Känner mig himla trött och sliten idag, har sovit massor och känner mig inte ett dugg utvilad heller. Men det blir nog bättre imorgon.
Då ska Lillan få gå ut i hagen, tänkte åka ut och släppa ut vildhönan själv så man ser om hon bryter benen eller så. Man vet aldrig med henne.Det bästa vore om jag cyklade, så jag kommer igång ordentligt. Om jag tar cykeln ikväll till F så kan jag åka direkt imorgon bitti, och då har jag liksom inget val utan jag måste cykla då, för jag kommer aldrig orka gå upp så tidigt att jag kan cykla hit och byta till bil o åka till stallet. Jo, men så gör vi, spikat!

Ikväll börjar en ny serie på femman, "Frusna män söker fruar" haha det låter störtskönt, det bara måste jag kolla in, jag är ju helt galen i sånadär gulliga dejtingserier, och nu har jag ju all tid i världen. Greys är ju ikväll också, och det är tokbra.

Idag fortsätter vi att lyssna på Winnerbäck bara för att det är så så så underbart <3


Tisdagskväll

Var ute på en underbar promenad förrut. Idag gick vi till Winnerbäck. UNDERBART.

Imorgon ska jag ta tag i mitt liv, typ detta:

( )Arbetsgivarintyg från östenssons
( )Ringa Agria, för att de bråkade igår med betalningen på strömsholm
( )Börja städa min kära lägenhet

Ah, se där har vi en liten lista.


Nu känns det dags för ett bad, och sedan åka till F.


PussPuss


I dont really want it.

Det är soligt idag också. Det gillar vi.
Jag har massa saker jag borde göra, men jag bara orkar inte.

JAG LÄNGTAR HEM. JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT BO I EN PÅSE.




Påskafton
image15

Och på lördag får man träffa den här sötnosen<3
image16


Måndag, igen.

En lååååång dag idag, Lillan har blivit behandlad på vänster bakknä, precis som jag trodde hon skulle bli, med kortison och tuppkam. Nu är det bara att hålla tummarna att det går vägen för min älskling.

Är helt slut nu, så dags för myyyyyyyyyyyys.


tack och hej leverpastej

Imponerande

Världens underbaraste väder idag. Vaknade som vanligt bredvid en riktig pudding;) Efter frullen så åkte jag hem till mamma o pappa, satt ute i solen ett tag, så himla skönt var det. Käkade lite lunch och tog sedan en promenad på 1 timma, hem igen o bytte till stallkläder, och sedan tog jag (hör och häpna gott folk) CYKELN till stallet, så alla som såg mig cykla idag för ( ni såg himla förvånade ut) jag har INTE BLIVIT AV MED KÖRKORTET,utan jag ville bara motionera lite. Det var skönt faktiskt att cykla lite, ska nog cykla till stallet varje dag, om det inte regnar,blåser,snöar eller om jag har bråttom, men annars varje dag! Jag har alltså cyklat 1,6 mil:) Plus lite till ju för blondinen cyklade fel till stallet så hon fick vända och åka tillbaka=klantigt.
Så jag måste säga att jag är himla nöjd.

Imorgon ska jag gå upp typ 4,45. känns himla lockande, eller inte. Planerar att åka från stallet 6,00 eftersom jag ska vara på strömsholm 8,30, haha läskigt tidigt. Men jag var faktiskt där med Olle  vid samma tid en gång, och det gick ju bra! Camilla är så snäll som är sällskap åt mig. Och Sara ska ju vara där också samma tid med sin pålla så det blir Knatte,Fnatte O Tjatte på äventyr imorgon. Hoppas att det går bra bara för oss. Är lite nervös såklart, men jag tror inte det är nåt allvarligt med Lillan.


Och jag är så trött så jag bara yrar, alltså slutar jag blogga nu, och avslutar emd att det säga att det kliar så förbannat i mitt öga:(

HÄJRÅÅÅÅÅÅ


Oj oj oj.

Takida var hiiiiimla bra igår, synd bara att de inte spelade Score:( En helgalen kväll iallafall.
Jag somnade som en stock i bilen hem trots musik på högsta volym, det är nog nåt fel på mig iallafall.
Kvällen avslutades som vanligt på bästa sätt nuförtiden. Haha det måste vara jätteroligt att få hem en skapligt onykter Sara som surar för att hon inte fick höra Score, men jag fick ju det då iallafall, men jag ville ju höra den liiiiive.

Idag ska jag skriva en jobbansökan, eller ja flera stycken iofs, måste ju ändra lite på dom beroende på vem dom ska till! Så duktig ska jag vara idag iallafall. Hästapållen ska få sig ett besök också.
Kvällen är ganska löst planerad än så länge.
Jag måste skrapa ihop lite pengar så jag kan betala mitt bredband iallafall, så jävla surt att betala massor för det nu när jag ändå sitter på mamma o pappas bredband. Tuuuur att jag då skaffade mig ett trådlöst, surt men men 199:- i månaden har jag ju råd att slänga på ingenting, är man tät så är man. HAHAHA.


so long <3

Hm.....

jag hatar hockey. det förstör mitt liv litegrann.
vart är greys tex? värsta suuuuuuuurt.
image11

Värsta allergisk....

Jag och Frida kom precis hem efter en sväng hos Sanna i Vadstena. Vi blev bjudna på jättegod mat och glass, vi tog även en sväng till konsum och köpte (lite) godis, mitt kostade bara 45 kr :O Kan tillägga att jag inte har ätit upp det direkt.
Jag gick även igenom Sannas garderob eftersom jag är arbetslös nu så får jag sluta köpa kläder, och börja låna av folk istället, jag lever ju på andra ändå genom att äta hos folk så varför inte låna deras kläder också? Jag tog iallafall med min en jättefin svart paljettklänning och en knallrosa lång fin skjorta, det blir paljettklänningen på takida på fredag skulle jag tro. Faktiskt riktigt fin, och ganska glammig, det gillar vi.

Imorgon ska jag göra massa ärenden och verkligen ta tag i mitt liv, men jag lyckas faktiskt få dagarna att gå utan några större problem trots att jag inte jobbar. Man har ju alltid något att göra.

Och nästa måndag ska jag med Lillan till strömsholm, hon är inte alls bättre i vänstervarvet, utan blir helt cpgalen när hon ska sätta under sig det benet. Sååå, det är bara att ta tag i det och kolla vad det kan vara. Tråkigt, men jag har inget val...

MYSMYSMYS

Suck pust stön.

Idag är det första dagen som jag känner mig ganska sysslolös. Har hittills haft en lång och mysig sovmorgon, inget och klaga på iofs. Sedan har jag varit i skänninge och hämtat mina ridstövlar hos Thessan.
Nu håller jag på att tråka ihjäl. det är verkligen inte alls roligt att vara arbetslös, och jag hatar att säga det också.. ARBETSLÖS hallå det är för muppar och inte för mig;)


En sak gör mig glad iallafall, eller ja två om jag tänker efter, eller tre, fyra.. Äh skitsamma, blir glad av denna låten:

Kleerup feat Titiyo-Longing for lullabies
HJÄRTAHJÄRTAHJÄRTA <3


Och av att titta på kort från i lördags typ när Camilla och jag var ute i djungeln en sväng.
image10

Ibland går det bara så fort...

I torsdags fick jag nog och tog min älskling och åkte hem. Någon måtta får det vara på´t.
Det enda/den enda jag kommer sakna är Sabina!

Ja men kul, nu är jag alltså i Motala igen, vilket känns skit.
Det mesta är uppochner. Jag orkar liksom inte bry mig om så mkt just nu, tar en dag i taget.

Det jobbigaste är att stå och förklara 5 gånger om dagen för folk varför jag är hemma igen, men jag kan bara säga att det inte funkade av olika orsaker att jobba i norrköping, vilkoren ändrades under tiden om vi säger så tyvärr.

Hela helgen har spenderats med Camilla, vi har haft myskvällar och i lördags var det lite halvlyckat fest sisodär. Tack för sällskapet iallafall hjärtat. Och jag låååvar att inte flytta in för mkt hos dig, haha.

Idag har jag vart med Sara i strömsholm,( slottet var grymt fint, jag har ju aldrig vart där.)En helt flummig dag som vanligt, skönt att bara va, och vara lite muppig. Och starta sångkarriär i bilen hem.
Jag vet nu iallafall att jag kan somna vartsomhelst, typ ute bland folk i en stol, det är kanske ett tecken på att jag är ganska trött.

Nu måste jag skynda mig, tar med mig Svensson Svensson skivorna och åker för en mysig kväll och natt;)

Nu vet ni vad som hänt. Återkommer.
PÖSS


Onsdag

Idag har det snöat/regnat om vartannat, värsta värsta skitvädret, det gillar vi inte. Det har vart jättelugnt idag, och om typ några minuter kommer Linda som ska kolla på Lillan, så jag ska gå ner till stallet nu.Återkommer med alla detaljer sen.
Just nu går jag mest och längtar till fredag då jag ska åka hem till motala, blir helt glad bara jag tänker på det.

Idag lyssnas det på Maia Hirasawa-The worrying kind <3

Återkommer som sagt, BYE


SNÖ?!

image9

Här är han, Bennys tävlingshäst. Red han idag igen och då var han riktigt på G:) En riktig gummiboll vill jag lova. Men hiiiimla trevlig. Nästa helg ska han debutera 150, hoppas han sköter sig bra då lilla gubben.

Just nu så är det typ snöblandat regn, usch inget roligt alls. Värsta blött och kallt.

Idag är det faktiskt inte så roligt, jag saknar faktiskt motala-människor. Så jag har mest vart deppig idag. Och jag som hatar att va på dåligt humör...:(
Annars så red jag jättelik 4-åring bebis idag också, idag fick han stollerycket och skulle lägga sig när jag longerade fram honom, så knäpp. Men när han inte fick det vart han sur och stegrade sig istället, och det högt...
När jag väl satt där uppe på den gigantiska bebben så skötte han sig faktiskt bra. Lite obstinat kanske, men mjuk och fin.
Red även 5-åringen, hon var duktig, men hon är ju bara riden ett par månader så hon kan verkligen inget. Det är som att cykla också för hon vet inte vad böja på halsen är. Men hon är så himla go ändå.

Annars har det inte hänt så mkt. Lillan fick vila för jag ahd einget lust att bråka med henne, plus att Linda kommer imorgon och ska titta på henne, hon sysslar med massage,akupunktur och lite kiropraktik,laser kör hon med också. Så vi får se vad hon kan hitta för nåt på mitt hjärta.. Hoppas det är typ en sträckning eller så, skulle vara skönt om det gick att fixa lätt iallafall.


Och jag är himla godissugen..:P Men nej det blir inget sånt. Aja Baja.

Hej och Hå

Nu ska ni få se..

image6
Vi börjar med den "lilla" 4-åringen, han var supersvår att fånga på bild eftersom han inte vet hur man står still överhuvudtaget, han har nog stått still max 10 sekunder sammanhängade i hela sitt liv.Men han är himla söt iallafall, och man ser ju att det är en fux iallafall.

image5
Detta är 5-åringen som jag red i förrgår, jättetrevlig! Idag longerade jag henne och hon var superfin, kom igång och travade jättefint, så då förstod jag verkligen hur hon kunde få en 9:a på traven.Hon ville inte heller stå still riktigt, så därför försvann örontippen och framfötterna;)

image7

Och denna raringen känner nog de flesta igen. Saras älskling som trivs som fisken i vattnet i sitt nya stall.



Bloggen är jättekonstig, värsta krånglet för att lägga upp bilder. Har ju en bild på hästpållen jag red idag också, men jag får väl ta den senare, red Bennys tävlingshäst för andra gången. Han var så himla fin idag, han var trevlig första gången jag red honom men idag hittade jag verkligen knapparna, han är lite speciell att rida nämligen. Men idag är jag jättenöjd, han är som en gummiboll också, grymt häftiga gångarter, men trampar luft en del, så det går bara ut på att få honom avspänd och låg, vilket inte alltid är det lättaste för han är rätt het. men guud vilket temprament, han gör allt man ber honom om. Satte några sånadär riktigt perfekta skänkelvikningar idag, och då bara dansar han fram. Ja, jag är riktigt nöjd!

Har hunnit longera två idag med innan lunch. Nu sitter jag och räknar ner, för det är dags att gå ut snart igen... Men inte riktigt än..;)

Var jättetrevligt på vår lilla filmkväll igår, hyrde en skräckfilm som heter "Från andra sidan" och den var faktiskt himla bra. Inte jätte jätteläskig, men vi pratade nog sänder den en del kanske, hade kanske varit läskigare om man suttit tysta och stilla, utan rökpaus mitt i osv. haha tur att käften går i ett på båda två så ingen blir irriterad bara.



hej leverpastej för denna gång

Lördag

Jag har upptäckt att det är ganska svårt att hinna med att blogga ju, har ju så mkt att skriva att det tar hur lång tid som helst;)
Senaste dagarna då, vad har hänt.. Hm.. Igår var en helt vanlig dag, jag red en superfin 5-åring som ska gå kvalitén och kvala till championaten, fick duppeldiplom på 3-årstestet och 9:a på traven:) Hon var trevlig, men valpig såklart eftersom hon är så lite riden. Sedan red jag lite på en gigantisk 4-åring som reds in i november, så där kan vi snacka om ännu valpigare, han far högt och lågt och fattar inte själv att han är typ 173cm hög, om inte ännu större? Han drog ju sönder sin grimma när jag hade han i spolspiltan, bara för att han kan liksom, han är aldrig rädd. Men så då fick man jaga honom lös i stallet, hästskrälle. Men att rida gick jättebra, vingligt, men mjuk och fin. Småbockar lite i galoppfattningarna, eftersom man får gå på med spöt, men inga stora grejer som tur är, det är ju en bra bit att falla menar jag! Sedan skulle jag rida min pärla för Lalla igår, men jag red inte länge för hon började resa sig och bråka direkt, så Lalla satt upp och red en stund, hon var likadan dp och vart bara värre. Så nu ska hon kollas av kiropraktor eftersom han får panik att sätta under sig vänster bak. Inte roligt, men jag hoppas det är något så simpelt som en låsning eller muskelgrej.Bara att hålla tummarna.

På kvällen igår var vi på bio i norrköping och såg Angel av Colin Nutely, den var inget vidare vill jag lova,kan inte rekommendera den direkt, hade typ ingen handling och var ganska konstig. Ingen film jag skulle se igen. Och nej, jag var inte på bio själv som vissa tror haha, tack för den Camilla, tror att jag har blivit helt galen och går på bio själv, där går fan gränsen för mig tillochmed. Det var jag, Lalla,Johan och deras två kompisar Jenny och Krister.
Det var riktigt trevligt att komma iväg en sväng, nu när man är bonde menar jag.

Idag har jag jobbat halvdag, vi löshoppade, ganska skönt, bara släpa lite hästar framochtillbaka till ridhuset, finns ju värre saker;) Lillan fick också vara med, hon tyckte väl det var sådär, hon typ kraschade alla hinder till en början, men sista sprången vart riktigt fina!

Vart underbart väder även idag här,skönt att sitta i solen och ha det gött på eftermiddagen. Jag har även städat och gjort fint i lägenheten,ska ta lite bilder sen så ni får se hur jag har det. Har bara några banankartonger jag ska flytta först:P
Ikväll ska jag och Sabina ( min nyfunna bondevän hihi) hyra film och äta pizza. Helt okej faktiskt med tanke på att jag inte ätit nåt mer än mackor, sallad och soppa på typ... Ja en vecka, så pizza är ganska välkommet just idag.

Nu har jag lite skrivkramp vill jag lova. Och en lördag utan harrys känns konstigt haha. Jag saknar:D

Vilken dag...

Bloggen har ju inte funkat på typ hur länge som helst, jag som hade tänkt och vara duktig och blogga mycket nu när jag har flyttat så alla kan hålla koll på mitt liv, jag vet ju själv att det är väldigt intressant.

Igår åkte jag iaf hem till motala för jag skulle byta däck på bil och transport innan kl 8.00 idag och jag orkar inte åka härifrån typ halv sju liksom, så det blev en övernattning hos mamma och pappa.
Idag har jag fått massor gjort, bytt däcken som sagt, fixat reflexer på släpan och besiktat om den så den är godkänd,tvättat bilen (blänker som bara den) och en fika med Camilla hann jag med. Och så stannade jag på prinsgatan och tog med lite grejer jag behöver, knivar,dammsugare och lite allt möjligt, lite sprit med ifall jag skulle få hemlängtan haha.
Kom tillbaka hit vid halv sju på kvällen.. Så då tänkte jag ta en lugn och mysig ridtur på galoppslingan och dressyrbanan. Lillan tyckte annorlunda, jo att var på dressyrbanan stämmer fint, och vi red fram ett par varv på galoppslingan, MEN LUGNT VAR DET FANIMEJ INTE. Jag hann bara rida typ två varv på banan, och då satte jag mig ner i sadeln och red till med sätet typ två steg, och då förvandlas Lillan helt plötsigt till djävulen själv:S Hon blir helt tokig och ska bara ha av mig, reser sig, slänger sig fram, bakåt uppåt och neråt. Och när jag går på henne så backar hon, i 190km/h och det spelar ingen roll att jag sparkar som en idiot (hade inget spö tyvärr) hon bara backar fortare tills hon slår i bakbenen i stockarna runt banan, då reser hon sig igen. När vi bråkat så i typ 20 minuter så börjar jag illtjuta (jag gråter bara när jag blir arg). Hoppar av skrället och går in i ridhuset där vi fortsätter cirkusen, då med en dressyrpisk i handen på Sara (nu jävlar ska hon få) hon blir då givetvis ännu argare, och Sabina som rider samtidigt blir helt chockad och undrar vad fan hon håller på med (hästen inte jag). Jag lyckas till slut få henne att gå framåt och kan avsluta passet hyggligt så jag travavade av henne och hon var skapligt lugn när jag avslutade. Men hon var helt stissig och svetten bara rann på henne, men hon får skylla sig själv, jäkla sto säger jag bara. Imorgon ska Lalla hjälpa mig, hon stod i morgonrocken ikväll och hade ingen större lust att gå ner till ridhuset igen;) Ganska förståligt, men imorgon blir det inte lätt för lilla fröken Live Forever, för fortsätter hon såhär kommer hon inte leva upp till sitt namn om vi säger så!

Slängde iaf in henne i stallet och åkte in till krokek, det var faktiskt ganska stort där. Handlade lite på konsum för jag glömde tandborsten hos mamma o pappa, men det märks att det är ett litet samhälle för alla tittade på mig och undrade vem jag var;) En ny människa liksom, jag kommer förmodligen stå omnämt i deras lokaltidning, det har dom nog ingen iofs...
På vägen hem fick jag stanna för två jättestora hjortar, det är verkligen hur mkt hjortar som helst här, och gud vad stora de är, värsta hornen. de gick precis vid bilen när jag åkte föbi, värsta söta. Och då menar jag VÄRSTA, haha Fredrik fattar;)

Har så himla ont i ryggen också, hoppas det blir bättre tills imorgon..Så jag kan rida kräket och de andra som står på tur imorgon, hoppas på sol också så man kan passa på och fixa på brännan över lunchen menar jag;)

Och typ detta borde jag fixa iordning istället för att sitta här, värsta röran ju. Jag bara ställer grejer överallt. Men nu ger jag upp för idag och kryper ner i min säng. Så man är pigg och alert imorgon i stallet 6,30!
image4

RSS 2.0