Ja se det snöar ja se det snöar

Häääääj blöggen!
P.g.a mitt otroligt händelserika och spännande liv har jag inte bloggat på några dagar, eller ja veckor, eller typ en halv månad.

Just i detta nu sitter jag och Sofie i mitt kök och dricker kaffe. Vi har pluggat hela dagen, och ja det låter väldigt bra men vi har inte lyckats göra så mycket, har läst på lite inför morgondagens seminarium som handlar om socialstyrelsens rapport om hur vi mår och hur vi har det i sverige. Typ. Ganska intressant att läsa om papperslösa och utbildning osv, men alla statistik gör det lite segt att sitta och läsa rakt uppochner.

16,15 ska vi vara i skolan på SOVA´s styrelsemöte, vi fyller ingen funktion där just nu utan vi är bara med och socialiserar oss.
Efter blir det träning på Sats, det blir favoritpasset bodypump med Karin. Sofie har ett av mina kompiskort så hon ska också med, ska utmana henne på att lyfta tyngst. Men det vet hon inte än.

Blev lite chockad igår, Sanna ringde nämligen och påminde mig om att hon kommer hit idag, och det hade jag helt glömt bort. Så himla pinsamt. Jag har blivit så tankspridd och tror jag är lite dement.

I alla fall vill jag bara säga:

SANNA MIN VÄN, DU ÄR SÅ VÄLKOMMEN HIT!


Sanna,en galen norrman och jag i turkiet för hundra år sen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0